Manikúra & pedikúra v BB Health Clinic

Pokud hledáte v Brně místo, kde vám ze širokého a komplexního portfolia nabídnou služby pro váš krásný a štíhlý vzhled, rozhodně vyzkoušejte BB Health Clinic na Údolní 18. Poskytují tu zajímavá přístrojová ošetření pro formování postavy, kosmetická ošetření, dále masáže a také manikúru a pedikúru. Navíc, mají teď během října skvělou akci „Kráska“, v rámci které si za cenu 1990,- užijete hodinovou masáž dle výběru, kosmetické ošetření, manikúru i pedikúru! Manikúru a pedikúru jsem si tu nechala udělat nedávno i já a jsem moc spokojená, pracuje zde opravdu šikovná a pečlivá slečna. Víc v mé dnešní reportáži!

Zcela upřímně, někoho dobrého na manikúru jsem v Brně poslední dobou hledala… A jsem moc ráda, že jsem měla příležitost vyzkoušet služby manikúry a pedikúry v brněnské BB Health Clinic, protože myslím, že jsem našla přesně to, co jsem očekávala. :) A to je především pečlivost a preciznost odvedené práce.

O brněnské BB Health Clinic vám tu píšu poměrně často a také ráda. Z mého pohledu se totiž jedná opravdu o jedinečné zařízení, které je svou nabídkou služeb v ohledu Brna opravdu skvělé! Postarají se tu o váš krásný a také štíhlý vzhled, a to díky komplexnímu portfoliu poskytovaných služeb.

Jak jsem vám již psala, nabízí tu zajímavá a exkluzivní přístrojová ošetření, díky kterým můžete efektivně zhubnout na požadovaných partiích, pomohou vám postavu formovat, zpevnit.

Mimo to zde nabízí i kosmetická ošetření a skvělé masáže! Masáž jsem si tu užila nedávno i já – víc jsem se o ní rozepsala ve své reportáži ZDE.

Nyní k manikúře a pedikúře. O ruce i nohy zde pečuje opravdu moc šikovná slečna, u které je znát, že ji její práce baví a naplňuje, což je pro dobře odvedenou službu naprosto zásadní.

Pedikúru zde provádí suchou (po předchozím namočení nohou), odstraní otlaky, odumřelou kůži, celkově zjemní pokožku a samozřejmě vám upraví nehty.

Nehty na nohou vám i nalakují, buď můžete zvolit klasický lak, nebo gel lak, shellac, gelové nehty… Je to na vaší volbě. ;)

Pedikérka pracuje s kosmetikou Footlogix, která je v oblasti pedikúry opravdu vysoce kvalitní.

Manikúru provádí opět ta stejná slečna, co pedikúru. Precizně vám ošetří nehty, odstraní nežádoucí kůžičky, nehty vám upraví do požadovaného tvaru.

Co se týká lakování, tak stejně, jako u pedikúry, si můžete vybrat klasický lak, gel lak, shellac, nebo i gelové nehty. Já zvolila oblíbený gel lak, který perfektně drží, ovšem stále vypadá moc přirozeně.

Tentokrát jsem i trochu zaexperimentovala – a nechala si nehty nazdobit, výsledek si prohlédněte zde. ;)

Ocenila jsem opravdu precizní a skvělou práci, a to jak u pedikúry, tak u manikúry. Nehty vypadají skvěle! A lak hezky drží i nyní, po týdnu.

A jak jsem zmínila v úvodu, nyní po celý říjen běží v BB Health Clinic akce Kráska – kdy za jedinečnou cenu 1990,- dostanete balíček celkem 4 služeb!
Vyberete si jakoukoliv hodinovou masáž, dále kosmetické ošetření, udělají vám manikúru a dokonce i pedikúru!

Objednat se v BB Health Clinic můžete na tel. čísle 731 077 486. ;)

BB Health Clinic najdete v nově zrekonstruovaných prostorách na Údolní 18.

ODKAZ: BB HEALTH CLINIC / web
ODKAZ: BB HEALTH CLINIC / facebook
ODKAZ: BB HEALTH CLINIC / instagram