LOOK BELLA 2014

Nedávno jsme spolu s Míšou byly na zajímavé akci – semifinále LOOK BELLA, která se konala v brněnském Bobycentru.

lb8

Je to soutěž podobná naší Miss, akorát tam soutěží i mladí pánové:) Pořádá ji agentura Prestige models. Cílem celého projektu je vybrat nejzajímavější tvář a umožnit tak začínajícím modelkám a modelům vstup do světa modelingu. Vítězové získají atraktivní a hodnotné ceny a nabídku spolupráce s modelingovou agenturou Prestige Models.

lb10

Měly jsme tu možnost nakouknout i do zákulisí. Zajímalo nás, jak to vypadá, jakou kosmetiku použily vizážistky, jaké oblečení budou mít soutěžící na sobě, jaká tam panuje atmosféra, no prostě všechno:)

Zaskočilo mě, jak moc mladé holky soutěží, nebo aspoň mladě vypadaly. No, už jsem zkrátka máma a dívám se na to trošku jinak:) Čím dál tím víc se mi líbí přirozená krása. Prostě jen podtrhnout a lehce zvýraznit.

Zjistily jsme, že soutěžící byli opečováváni naší oblíbenou kosmetikou Matis Paris! Pro odlíčení vizážistky použily odličovací produkty MATIS Paris a následně i krém na obličej a oči, vždy vše pro citlivou pleť. Aby make-up vydržel celá večer krásný, použily podkladovou bázi Flash Gum Corrective, poté nanesly make-up stejné značky.

Make-upy vizážistky volily podle typu pleti modelek. Vše bylo zafixováno transparentním pudrem Matis. Dekorativní kosmetiku použily značku Lollipops.

Na fotky z akce se podívejte do naší fotogalerie!:)

Večer jsme si užily a jsme zvědavé, koho vyberou ve finále!

image

Kosmetiku Matis Paris má v nabídce exkluzivně parfumérie FAnn