Letní opálení i po zbytek roku! Jak na to?

Léto je bohužel za námi a co nás také pomalu, ale jistě opouští, je i krásné letní opálení… Jak si snědou pleť udržet co nejdéle – a snadno? Vsaďte na udržování opálení v soláriu. Není nutné chodit často – stačí třeba jednou za týden, nebo i za 10 dnů. Opálení vám tímto způsobem vydrží nádherné – a klidně i do příštího léta!
Ovšem, vsaďte pouze na kvalitní solária a hlavně na taková studia, kde mají k opalování správný přístup. Já už mnoho měsíců chodím jedině do Solárního studia InSun, to najdete v Brně na Nových Sadech 25. Mají zde ta nejkvalitnější solária a hlavně, určí vám opalovací plán – pro to, aby vám opalování neuškodilo a aby vám snědá barva vydržela co nejdéle.
Čtěte dál!

Letní opálení – určitě jsme byli všichni rádi, když naše pokožka dostala odstín, jako políbený sluncem.
A s nelibostí teď také sledujeme, jak nám ta nádherná barva pomale bledne… Ruku na srdce, kdo chce mít v zimě opět „kůži bílou jako stěna“? :)

Proto, udržte si krásné letní opálení – třeba i do příštího léta! Jak? Snadno – v soláriu!

Věřte, že ani není nutné chodit do solária pro udržení opálení nějak často, mnohým dostačuje jednou za týden, nebo klidně i jednou za deset dnů… Když budu psát za sebe, já chodím právě tak jednou po cca deseti dnech a naprosto mi to takto vyhovuje.

Touto cestou, kdy opravdu stačí i krátký čas v soláriu, třeba 15 minut, si můžete hezkou barvu snadno udržet, a to libovolně dlouho – klidně až do další letní sezóny.

Ovšem, jak vám zde vždy opakuji, určitě vsaďte na takové solární studio, kde mají pouze kvalitní solária a hlavně, kde vám vytvoří opalovací plán na míru.

Já chodím už téměř dva roky jedině do Solárního studia nové generace, do InSun Brno – najdete ho na Nových Sadech 25.

InSun Brno disponují nejmodernějšími solárii, dokonce solárium Ergoline Prestige 1400 mají jako jediní na Moravě. Tato solárka jsou velmi kvalitní a co je hlavní, zaručují kontrolované a bezpečné opalování.
Mimochodem, výše uvedený typ solária během opalování poskytuje i terapii červeným světlem.

Solárií je ve studiu InSun Brno celá řada, každé je jiné, každé opaluje trochu jinak, využít tu můžete i solárium vertikální. U některých typů vznikne opálení poměrně rychle a s intenzivní barvou, jiné typy zaručují, že k opálení dochází pomaleji, z hlubších vrstev pokožky, kdy tato solária podporují tvorbu vlastního pigmentu. Toto opálení zase déle vydrží.

Mimo to, oceňuji zde i obrovský výběr opalovací kosmetiky – pro péči při opalování i po něm.

Ke každému zde přistupují individuálně – stanoví vám opalovací plán, aby opalování probíhalo bez následků, kontrolovaně a hlavně, aby vám hezká barva vydržela co nejlépe.

Za mě je InSun Brno opravdu tím NEJ solárním studiem v Brně!

Solární studio InSun Brno najdete na Nových Sadech 25 v přízemí budovy Titanium (vstup přímo z ulice).

ODKAZ: SOLÁRNÍ STUDIO INSUN BRNO / web
ODKAZ: SOLÁRNÍ STUDIO INSUN BRNO / facebook
ODKAZ: SOLÁRNÍ STUDIO INSUN BRNO / instagram