Letní botky pro dětičky – z obchůdku Emelli!

Maminky, sháníte nové botky pro své děti? Inspirací vám může být i můj následující článek! Mám pro vás velkou reportáž na krásné botičky – na léto – z oblíbeného obchůdku EMELLI! Ten najdete v Brně na adrese U Leskavy 27 ve Starém Lískovci. A mají tu opravdu super výběr, sandály, celoroční botky, boty do vody, bačkůrky…!
Pozor – obchůdek EMELLI slaví 10 let své existence a 15. června tu pro vás mají připravenou oslavu! Máte se na co těšit!
Čtěte dál!

Kdo máte malé a menší děti, jistě víte, že botičky pro ně je nejlepší nakupovat ve specializovaných obchůdcích. Dětská noha roste a vyvíjí se a právě v ohledu botiček je rozhodně dobré vybírat ty kvalitní, se zdravotní atestací.

Přesně takové boty pro děti najdete v Emelli – obchůdek je v Brně – Starém Lískovci na ulici U Leskavy 27. Mimochodem, obchod Emelli slaví nyní 10 let své existence a mají pro vás 15. června překvapení v podobě narozeninového dne s programem pro děti!

Obchod Emelli je opravdu velmi dobře zásobený :) – pro děti tu boty vždy zaručeně pořídíte! Až nebudete vědět, které vybrat, protože těch modelů, motivů, barev, vzorů…zkrátka, nabídka je zde skvělá!

V sortimentu jsou velmi prověřené značky dětské obuvi, jako jsou Superfit, Primigi, Richter, Jonap, Keen, Viking, Ricosta, Lurchi, Froddo, D.D.step, Boots4u, Fare, Szamos, Ciciban, Medico, Befado, Coqui, Anatomic, Čechtín, Pidilidi, Demar, DPK, Capiki… Mezi novější značky pak patří BOBUX z Nového Zélandu, italské IMAQ a maďarské PONTE.

Vždy tu pro děti koupíte botky celoroční – o těch jsem vám zde mimochodem psala nedávno, více ZDE.
Tentokrát jsem vám zde nafotila botky už více letní – sandálky, boty s otevřenou špičkou, nebo i boty do vody!

Zmínit pak musím opravdu pestrou škálu modelů od oblíbené značky Keen. Tyto sandálky nosili i mí kluci, když byli malí – boty Keen jsou totiž nejen velmi kvalitní, ale i pohodlné. A něco vydrží. :)

Právě sandálky Keen mají v Emelli v mnoha barvách a typech – určitě si vyberete!

Nafotila jsem vám pak i další krásné sandálky od jiných značek – pro kluky i holčičky.

Pro ty nejmenší děti, batolata pak v Emelli koupíte i první botky – capáčky – jsou nádherné! A super je i odolná špička těchto bot.

Mimochodem, tyto první botky jsou v barefoot střihu – pro příznivce tohoto trendu obouvání.

Super jsou i lehounké a prodyšné tenisky na léto – z příjemného materiálu. A ty barvičky!

V Emelli pak najdete i zmiňované boty do vody, hodí se na každou dovolenou – chrání nejen před ostrými kamínky, ale i před rozpáleným pískem.

Maminky, inspirujte se – jistě už víte, kam pro dětské boty na léto!

Prodejnu EMELLI najdete na adrese U Leskavy 27, ve Starém Lískovci v Brně, nakupovat můžete i přes oficiální web, viz odkaz níže.

ODKAZ: EMELLI / oficiální web, ESHOP
ODKAZ: EMELLI / facebook
ODKAZ: EMELLI / instagram