Lada – terapie duše k jejímu uzdravení

Každý z nás během své životní cesty řeší čas od času nejrůznější svízelné, obtížné, stresující situace… Dostáváme se i na rozcestí, kdy se musíme umět rozhodnout, kterým směrem se dále vydat – a někdy je velmi těžké najít tu správnou volbou. Můžeme se cítit zmatení, bezradní, smutní, bez vize lepší budoucnosti. V těchto momentech nám může pomoci terapeut, který nás dokáže nasměrovat, nalezne v našem podvědomí skrytá přání, touhy i rozhodnutí.
Jednu zajímavou brněnskou terapeutku se zaměřením zejména na terapie pro ženy bych vám ráda prostřednictvím následujícího článku představila a doporučila – věřím, že osloví zejména všechny spirituálně smýšlející osoby.
O terapeutce Ladě jsem vám zde už několikrát psala, nicméně během tohoto roku se Lada vydala cestou mnoha změn – kdy tou nejvýraznější je zaměření se na řešení problémů reality běžného života. Třeba i vás právě terapie Lady osloví!
Čtěte dál…

Určitě jste to už sami zažili – nepříjemné situace, kdy jste jednoduše nevěděli, jak dál… Najít rozhodnutí, správnou volbu a hlavně, najít i někdy sami sebe, není vůbec snadné. V takto na první zdání bezvýchodných situacích je nejlepším řešení svěřit se terapeutovi, který nám pomůže vnést do života opět radost, klid, jistotu a hlavně, smysl.

Prostřednictvím následujících řádků bych vám chtěla jednu velmi zajímavou, zkušenou terapeutku doporučit, mimochodem – už jsem vám zde o ní také psala. Jmenuje se Lada a pod svou značku „LADA – terapie tvojí duše“ pomáhá zejména ženám zvládat složité životní milníky už mnoho let.

„Terapie duše“ je v podstatě cestou k vašemu uzdravení – Lada vám pomůže nalézt příčiny trápení, dokáže je odstranit – a vy se budete moc zase svobodně nadechnout. Terapie jsou účinné, léčivé a řeší příčinu samotného problému, nikoliv pouze důsledky.

Cílem terapií je i naučit vás opět vědomě prožívat každý den svého života.

Lada nejčastěji s ženami řeší nejrůznější témata – vztahy, pojetí a vnímání sebelásky, práci, zdraví, minulé životy, vědomé prožívání života, závislost, životní poslání…

Terapie pak probíhají buď telefonicky, nebo lépe osobně v Brně, kdy s vámi Lada hodinu a půl vede rozhovor. Pracuje s energiemi, hledá traumata  z minulosti a řeší, jak sladit vaši životní energii.
Ideální je terapie opakovat alespoň jednou měsíčně, aby došlo k vyrovnání se a nalezení harmonie.

Důležité je zmínit, že telefonické terapie probíhají zcela stejně, jako ty osobní. Po numerologii se otevírají potřebná témata i telefonické terapie jsou stejně plnohodnotné, jako ty osobní. 

S klienty Lada vždy pracuje samozřejmě na zcela diskrétní úrovni. Cílem je, aby byl člověk schopen najít řešení svého problému, aby se netrápil a naopak nalezl zpět radost z běžného života.

Lada pracuje s numerologií, což je vždy i začátkem každé terapie, dále i s živlovými energiemi a zároveň i s posvátnou dračí energií.
Každému z klientů ovšem nastaví takovou terapii, která je ideální pro řešení právě jeho problému.

Po terapiích klienti vždy dodržují jednoduchá pravidla, se kterými je Lada vždy v rámci terapie obeznámí a připomene jim je.

Jak jsem také napsala v úvodu, právě rok 2023 byl pro Ladu rokem transformačním, když proběhlo mnoho změn. Dotkly se jak kompletního rebrandingu značky, tak i přístupu k terapiím – Lada se maximálně zaměřuje na řešení problémů reality všedních dnů, kdy toto téma je pro ni velmi důležité.
Nadále s vámi rozvíjí i úroveň vědomí, nicméně zcela zásadní je to, abyste v životě měli stabilitu a jistotu.

Lada je zejména ženskou terapeutkou.

Na webu Lady www.magicke.cz najdete i nové logo, materiály a další informace… Web je červeno-růžový, v barvě první čakry – tato změna vyšla z dlouhodobého naslouchání a řešení mnoha životních témat.

Na webu má Lada i nové reference – níže přikládám dvě zajímavé. :)

K Ladě, jsem začala chodit po porodu více než před dvěma lety. od té doby probíhají moje návštěvy pravidelně a vnímám, jak se moje mysl i dění okolo mění. Nejprve jsme spolu řešily stavy únavy a těch jsem se opravdu chtěla zbavit. Pak chvíli trvalo, než začala opravdová transformace. A je to opravdu nepopsatelný pocit, jak se po každé návštěvě moje duše čím dál více mění. Vím, že je možné žít v harmonii a lásce tak, aby život fungoval pro mne. Děkuji, je krásné pracovat na duši celý život. Markéta K.

Dobrý den Ladi, moc Vám děkuji, že jste se mi tak intenzivně průběžně věnovala. Poznala jste mou potřebu pomoci a pokaždé jste mne neskutečně povzbudila. A já jsem pokaždé cítila tu Vaši velikou energii. Moc jste mi pomohla. Vím, že jste v jednom kole, a tím víc Vás obdivuji a tím víc děkuji za všechno, co jste pro mne udělala. Jak jste mne podpořila, uklidnila, potěšila a dodala pevnou víru v úspěch. Tak jsem se díky Vám nyní vnitřně krásně nastavila a je mi neskutečně dobře. Samozřejmě, kdyby cokoli, tak se ozvěte. Děkuji Vám a přeji Vám krásné prázdninové nebo dovolenkové dny, užijte si je, také Vy potřebujete odpočinout. Mám Vás ráda a děkuji za Vaši energii. Je neskutečně krásná a září u mne v srdíčku jako sluníčko. Jana Piňosová

Pokud vás můj článek oslovil a myslíte, že by právě vám Lada mohla pomoci – můžete si terapii přímo rezervovat na stránkách www.magicke.cz.

ODKAZ: MAGICKE.CZ / web
ODKAZ: LADA – MAGICKÁ TERAPIE TVOJÍ DUŠE / skupina na Facebooku