Kouzelné místo pro svatby, oslavy, firemní eventy…jen kousek od Brna – Statek Šemíkovice

Představte si doslova pohádkové místo, obklopené krásnou přírodou, lesy, na kraji malebné moravské vesničky… Místo, které udělá z vaší jakékoliv události – svatby, oslavy, firemního setkání, teambuildingu…doslova nezapomenutelný zážitek pro všechny zúčastněné. Přesně takový je Statek Šemíkovice, kouzelná novinka tohoto roku, která se nachází jen nedaleko Brna, v Šemíkovicích kousek od Rouchovan. Jedná se o překrásný areál, kde vám nebude nic chybět a kde budete obdivovat každičký detail, zákoutí i celkový koncept těchto prostor. Oceníte zde komfort ubytování s kapacitou 56 lůžek, využít můžete úžasnou stodolu s možností vytápění, k dispozici je vám i rozsáhlá zahrada se spoustou zeleně… Zkrátka, pokud hledáte pro svou akci opravdu jedinečné místo, Statek Šemíkovice je zaručeně tím pravým…
Čtěte dál!

Troufám si napsat, že Statek Šemíkovice nemá svou podobou, komfortem pro hosty, ale i celkovou koncepcí prostor minimálně na Moravě konkurenci. To místo si totiž zamilujete od prvního momentu, kdy sem vstoupíte a věřte, budete zde nadšení doslova na každém kroku.

I na mě to zde udělalo velký dojem, navíc ten klid a pohoda tady – Statek Šemíkovice se nachází na okraji obce Šemíkovice, jen pár kilometrů od Rouchovan. Z Brna jste zde za necelých 40 minut.

Jedná se o novinku letošního roku, o které rozhodně musíte vědět! Tento areál je totiž přímo jako stvořený pro realizaci nejrůznějších speciálních událostí – svateb, oslav, firemních setkání, teambuildingů, ale třeba i jógových pobytů…

Majitelé statku si dali opravdu záležet a původní, starý šemíkovický statek citlivě zrekonstruovali a doslova mu vdechli nový život. Vzniklo překrásné místo, které je ideální pro svatby, oslavy a další radostné události. Jsem si jistá, že tu budete stejně, jako já vnímat tu pohodu, klid, šumění lesů a luk, které statek obklopují.

Středobodem statku je původní hospodářská stodola s kapacitou až 80 osob, která nyní po rekonstrukci získala svou jedinečnou podobu. Vnitřní uspořádání je na vás – můžete si libovolně rozmístit stoly, k dispozici vám je velký taneční parket, v chladné dny vás zahřeje krb, který díky speciálnímu systému vytopí celé prostory stodoly.

Stodole dominuje i prosklená část s velkými vraty, které můžete nechat otevřené – využijete tak prostornou terasu s přímým výhledem a vstupem do zahrady. Zde jsou pro vás připravené mnohé zákoutí s posezením, projít se můžete k rybníčku, na louky, do sadu… právě i v těchto místech je možné uspořádat svatební obřad.

Zajímavostí je pak i „mini zoo“ v zadní části statku, kde hlavně děti potěší mufloni, kamerunské kozy, husy, slepice..

Nespornou výhodou zázemí Statku Šemíkovice je pak možnost ubytování – celková kapacita zde je 56 lůžek, což je dostatek míst jak pro svatby, tak i jiné větší události. V případě potřeby vyšší kapacity pak lze využít i mnohé penziony v blízkém okolí.

Každý z pokojů disponuje vlastním sociálním zázemím i vybaveným kuchyňským koutkem.

Opravdu úchvatné je pak velké novomanželské apartmá, i za sebe mohu napsat, že jsem tak krásné doposud neviděla. V apartmá nechybí koutek na líčení a přípravu nevěsty, dominantou pokoje je pak zavěšená pohovka coby houpačka. Opravdu výjimečný, příjemný pokoj, který nemá v žádném ohledu chybu!

Na Statku Šemíkovice vám pro vaši událost rádi zajistí i catering, k dispozici vám tu je i veškeré vybavení – stoly, židle, nebo prostorná kuchyně, kde lze připravit jídlo pro danou akci.

Přímo u statku se pak nachází i prostorné parkoviště, v okolí je klid, jak jsem zmínila, statek se nachází na okraji obce.

Co se pak týká pronájmu statku, snaží se zde všem vyjít vstříc v rámci požadavků. V sezóně se statek pronajímá od pátku do neděle a pak přes týden dle dohody, mimo sezónu je pak pronájem na domluvě.
Majitelé jsou velmi milí, vstřícní – zkrátka, na spokojenosti klientů zde maximálně záleží.

V případě zájmu o více informací k pronájmu se můžete obrátit na kontakty, statek.semikovice@gmail.com, +420773576738 – pan Marek Roháček.

Pokud hledáte opravdu výjimečné místo pro vaši událost, věřte – Statek Šemíkovice je tím pravým.

Statek Šemíkovice najdete v klidné části malebné obce Šemíkovice 3, kousek od Rouchovan.

ODKAZ: STATEK ŠEMÍKOVICE / web
ODKAZ: STATEK ŠEMÍKOVICE / facebook
ODKAZ: ŠEMÍKOVICE / instagram