Kolekce Elise Chalmin by Promod!

Značka PROMOD právě teď představila další zajímavou spolupráci – a to s mladou pařížskou návrhářkou Elise Chalmin! A věci jsou to tedy opravdu moc zajímavé a ráda Vám o nich napíšu i tady, na blogu:)

Promod – to je značka, které rozhodně nechybí velká dávka pověstné francouzské elegance a šarmu – přesně to je totiž charakteristické z většiny modelů v každé kolekci. Ovšem, ta nová, zmiňovaná řada návrhářky Elise Chalmin, je opravdu výjimečně „francouzsky šik“:)

Tato kolekce představuje celkem 10 krásně barevných modelů s geometrickými vzory, které dají Vašemu celkovému outfitu skvělý a elegantní punc.

pr3

Mladá pařížská návrhářka Elise Chalmin, absolventka umělecké školy London College of Communication v roce 2014, nás zasvěcuje do své kolekce Elise Chalmin x Promod. V této kolekci použila nové a svěží potisky, díky kterým si můžete vytvořit mix & match outfity a můžete tam kombinovat různé styly.

Elise Chalmin začala krátce po ukončení svého studia vytvářet v Paříži první návrhy vzorů – nejprve vzorované obaly, tašky, nebo kryty na telefony… Úspěchy ji později dovedly k prvním návrhům v oblasti módy, Elise byla pak brzy označováná za „královnu vzorů Made in Paris“. Elise vytváří všechny své vzory vlastnoručně, inspirací jsou jí prvky z architektury a urbanismu.

Elise pro Promod vytvořila 4 exkluzivní vzory a také pomáhala s návrhy střihů až do jejich finální podoby. Výsledkem je pak tato limitovaná kolekce, která „otevře“ celou jarní kolekci značky Promod.

Já sama si umím představit třeba toto modro-bílé, vzorované sáčko k tmavomodrým džínům, nebo k jinak barevným kalhotům – skvěle by vypadalo také k šedé, černé, nebo zelené barvě, co myslíte?

pr5

 

Použité materiály jsou velmi příjemné, jedinečné na celé kolekci jsou především minimalistické, geometrické vzory.

Moc mě zaujaly i modré, vzorované šaty – dokonale si k nim dokážu představit třeba džínovou bundu, která dodá celému outfitu lehce sportovní nádech. Super by vypadal i kožený křivák…

pr4

Obchody PROMOD najdete v Brně na Masarykově třídě, v Galerii Vaňkovka a v Olympii.

ODKAZ: PROMOD/web
ODKAZ: PROMOD/facebook