Kde si užít kouzelnou podzimní dovolenou, nebo víkend? Vyražte do Resortu Líšeňský dvůr!

Podzim je nádherným ročním obdobím, mým dokonce vůbec nejoblíbenějším. Miluji tu až pohádkovou atmosféru podzimních dnů, příroda nabízí úchvatnou podívanou plnou barev a prosluněných dnů bývá ještě také hodně. Proto, vyražte do přírody, na výlet, pobyt a užijte si té venkovní krásy!
Pozvu vás opět na jedinečnou Vysočinu, tady je ta příroda totiž přímo dokonalá. A kde se zde ubytovat – kde si užijete klid, ale i skvělé služby, wellness a výborné jídlo? Určitě doporučuji komfortní Resort Líšeňský dvůr, který naleznete u obce Líšná, kousek od Nového Města na Moravě.
Inspirujte se!

O překrásném Resortu Líšeňský dvůr jsem vám zde už psala v létě – letní dovolená tady totiž opravdu nemá chybu!
Ovšem tím, že resort leží v srdci kouzelné, panenské přírody, přímo v centru CHKO Žďárské vrchy, tu máte mnoho možností vyžití vlastně i kdykoliv jindy, v jiná roční období!

V létě tu oceníte možnost výletů, vyjížděk na kole, koupání (Resort Líšeňský dvůr má vlastní, čistý rybník s možností koupání), v zimě je to zde ideální na běžky – v okolí jsou kilometry upravených běžeckých tras. V blízkosti resortu jsou pak také sjezdovky!
O zimní dovolené v Resortu Líšeňský dvůr vám ovšem víc napíšu brzy – a předám i tipy, co si v okolí nenechat v zimě ujít. Zimní dovolená na Vysočině je totiž skvělá!

Tentokrát vám chci tento resort doporučit pro podzimní dovolenou, nebo víkendový pobyt. Právě podzim je totiž na Vysočině úžasný! Zdejší příroda se mění do dechberoucích barev, ranní mlhy mají pohádkovou atmosféru, lesy jsou plné hub, navíc v podzimním počasí stále můžete vyrazit na túry, pěšky i na kole!

Ovšem, koho to úplně neláká ven, určitě ocení komfort vyhřátého wellness. Pokud totiž hledáte wellness hotel na Vysočině, tak musíte právě Resort Líšeňský dvůr znát! 

Ve wellness zde můžete nerušeně relaxovat a užívat si výhledu do podzimní přírody.
Využít zde můžete celkem tři sauny (finská, infra a parní) s příslušným zázemím, whirlpool a relaxační místnost s lůžky a vodní postelí. Součástí wellnessu jsou i masážní pokoje s hotelovým masérem.

Zajímavostí wellness jsou pak cedrové parní sudy – fytosauna, jedná se o raritu i v rámci ČR. Za blahodárnými účinky fytosauny stojí nejen působení bylinkové páry, ale i cedrové dřevo samotné, které při zahřátí uvolňuje silice, jež mají jak antiseptické, tak antistresové vlastnosti.
Prohřátí v těchto cedrových sudech může být obzvláště vítané třeba po celodenním výletu, nebo i v zimě – po lyžování!

Dokonalý relax si užijete pak také ve zmiňované vířivce, nebo také v saunách. A saunování na podzim, v zimě – také skvělá záležitost! Navíc, saunování je výborné i na povzbuzení imunitního systému.

Pokud si chcete whirpool užít maximálně, doporučuji si pak zarezervovat prostorný VIP apartmán, jehož součástí je i privátní vířivka!
Tento apartmán je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak třeba i pro skupinku přátel. Oceníte zde více prostoru, možnost oddělených místností a také nádhernou terasu, kde je umístěna vířivka.

Pro podzimní dovolenou v Resortu Líšeňský dvůr jsou pak dokonalé i chalety ve skandinávském stylu, kde se můžete ubytovat. Máte zde dostatek soukromí, ovšem stále můžete využívat i veškeré služby resortu.

A ty výhledy odtud do přírody, podzimně barevné, nemají chybu!

U chaletů jsou vám k dispozici i vyhřívané koupací kádě.

Ubytovat se můžete samozřejmě i v hotelu, nechybí tu několik vysoce nadstandardních apartmánů, mnozí oceníte i pokoje s prostornou venkovní terasou s posezením.

Resort Líšeňský dvůr je i velmi vhodný pro rodiny s dětmi – pro děti je tu k využití mnoho aktivit a služeb.
Novinkou je zde vybavený dětský koutek s hračkami, nové jsou i venkovní prolézačky, skluzavka…

Další novinkou je v herna s kulečníkem, fotbálkem… Je to velmi příjemné místo, kde můžete posedět, pobavit se s přáteli…

Hledáte tip, kde se ubytovat na Vysočině? Resort Líšeňský dvůr vás rozhodně nezklame.
Využít tu můžete i různé pobytové balíčky, které nabízí rozšířené a zvýhodněné využití služeb resortu.

Resort Líšeňský dvůr naleznete u obce Líšná / Sněžné, kousek od Nového Města na Moravě.

ODKAZ: RESORT LÍŠEŇSKÝ DVŮR / web
ODKAZ: RESORT LÍŠEŇSKÝ DVŮR / facebook 
ODKAZ: RESORT LÍŠEŇSKÝ DVŮR / instagram