Kde oslavit nejromantičtější Valentýn? Můj tip je Restaurant Signature!

Blíží se svátek všech zamilovaných, Valentýn! Přemýšlíte, kde ho oslavit? Mám pro vás dnes skvělý tip! Můj oblíbený Restaurant Signature si právě na Valentýna připravil zajímavý večer, kdy ochutnáte neznáme pokrmy ze známých surovin. Zkrátka, večer strávený právě zde bude rozhodně příjemným zážitkem po všech stránkách, na který budete ještě dlouho vzpomínat. Na co se tedy můžete v Signature na Valentýna těšit?

Zcela upřímně, myslím, že v Brně nenajdete víc romantické místo – restauraci, než je právě Signature. Tady to má totiž svou romantickou atmosféru kdykoliv během roku. Nádherné prostředí, soukromí, tlumená světla, příjemné vůně a hlavně, dokonalé jídlo.

A právě na Valentýna zde chystají speciální, Valentýnský večer, kde tu prožijete rozhodně nádherné chvíle, na které budete ještě dlouho vzpomínat. Valentýnskou atmosféru si tu doslova vychutnáte, ve všech ohledech.

Můžete se těšit na opravdu nevšední překvapení, týkající se chystaného valentýnského menu.

Hosté totiž budou dopředu znát jen hlavní suroviny každého pokrmu, nikoliv kompletní menu. V něm nebudou chybět dary moře ani sladká tečka. O valentýnské menu se tradičně postará gastronomický matador Pavel Veltruský a podávat se budou ústřice, krab, česnek, jazýček z mořského ježka, pečený bažant nebo nugát.

Kromě toho – společně s přilehlým hotelem VICTORY nabízí restaurace romantický svatovalentýnský balíček, který kromě večeře obsahuje párovou thajskou masáž a luxusní ubytování.
Ve stejné budově jako SIGNATURE restaurant se totiž nachází i relaxační centrum ThaiStar – v den sv, Valentýna si tu můžete užít v rámci speciálního balíčku párovou masáž pro dva a také ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu Victory.

Zkrátka – myslím, že Valentýn prožitý právě zde bude opravdu nezapomenutelný… :)

Více informací a rezervace Valentýnského menu do restaurantu Signature na události – ZDE, na tel. +420 737 383 383, nebo na email info@restaurantsignature.cz

Restaurant Signature najdete v hotelu Victory, v Popůvkách, Vintrovna 35.

ODKAZ: RESTAURANT SIGNATURE / web
ODKAZ: RESTAURANT SIGNATURE / facebook