Kam v Brně pro kabelky, tašky, peněženky, psaníčka na plesy…? Určitě do obchodu IOAMO na Masarykovu!

Inspirace na krásné a stylové kabelky, tašky, peněženky…ta tu dlouho nebyla, co říkáte? Proto – opět váz pozvu do obchodu IOAMO, který najdete v Brně na Masarykově 2. Tady je zaručeně ten nejširší výběr kabelek – v celém Brně! A já mám pro vás opět fotoreport z aktuální nabídky. Co tu nyní najdete? Je z čeho vybírat – a věřte, na své si tu nyní přijdou hlavně milovníci kvalitního koženého zboží. Právě kožených kabelek tu totiž nyní je spoustu a nutno napsat, jsou nádherné! Mimo to, koupíte tu i peněženky, krásná je nová řada od značky Anekke, limitovanou edici od Lucie Borhyové tu mají od české značky Vuch… A pozor – na kufry tu platí nyní sleva 20%!
Mrkněte na můj článek – se spoustou fotek…

Pokud sháníte krásnou, stylovou kabelku, batoh, peněženku, cestovní kufr, nebo i kvalitní tašky a brašny pro pány, určitě se zajděte mrknout do obchodu IOAMO, který najdete v centru Brna na Masarykově 2. Právě zde je velmi pestrá nabídka mnoha stylových kabelek, ze kterých si jistě vybere každá žena!

Oceňuji zde nejen pestrost značek, ale i typů, barev a designů! To své si tu najdou jak milovníci elegance, sportovního stylu, tak i ti, kdo se nebojí barev, nebo lehké extravagance a výstřednosti!

Ovšem, jak jsem zmínila v úvodu, na své si tu nyní přijdou hlavně milovníci kvalitních kabelek z pravé kůže. Těch tu mají nyní opravdu tolik! Mnoho typů, velikostí, střihů i barev…

A nutno napsat, že i kabelky, nebo peněženky z pravé kůže se zde dají pořídit také v přijatelných cenových hladinách.

Například nádherné jsou kabelky z kůže od značky Delami!

Za zmínku pak stojí i kožené kabelky Katana, i ty jsou překrásné – opět v mnoha typech a barvách.

Z kůže tu pak koupíte také peněženky!

Zkráka, ten výběr je zde neskutečně pestrý, zajímavý – určitě si tu každý najde „to svoje“.

Moc hezké kabelky a tašky tu opět naleznete od oblíbené španělské značky Anekke – kolekce jsou zde dostupné i v rámci celých desinových řad. A ta nová, ta se vážně povedla!

Oblíbená česká značka Vuch, kterou také v IOAMO najdete, je zde zastoupena jak peněženkami, tak i kabelkami, nebo batohy…
Právě značka Vuch často představuje i různé limitované řady a kolekce – ta současná je připravena ve spolupráci s Lucií Borhyovou a těší se mimořádné oblibě!

Designové novinky jsou v obchodě IOAMO i od mé oblíbené značky Bulaggi! Opět co kousek, to výjimečná a zajímavá záležitost.

Od této značky tu pak najdete i stylové kabelky na večírky, nebo na plesy.

A obecně – výběr právě plesových kabelek a psaníček je zde pokaždé také skvělý!

A mimochodem, opravdu pestrý sortiment je v obchodě IOAMO také právě pro pány – ti tu mohou vybírat nejrůznější tašky, brašny, batohy, cestovní tašky, peněženky, ale třeba také pásky…

Pánové, vám doporučuji omrknout kousky od značky Greenwood – kvalitní, stylové a originální!

Kufry tu najdete od italských značek Ormi a Roncato – jsou nádherné, lehounké a v úžasných barvách.

POZOR – na kufry Ormi a Roncato tu nyní platí sleva 20% – využijte toho!

A třeba vás tu osloví i kouzelné doplňky, náramky a ručně dělané přívěsky na kabelky, na klíče. :)

Sháníte originální kabelku, tašku, kufr, psaníčko na plesy…? V obchodě IOAMO si zaručeně vyberete!

Obchod IOAMO najdete v centru Brna na Masarykově 2.

ODKAZ: IOAMO / web, eshop

ODKAZ: IOAMO / facebook

ODKAZ: IOAMO / instagram