Kam v Brně na maderoterapii? Zajděte si do Salonu Visage v Bobycentru – na maderoterapii s kombinací více účinných technik

Milé dámy, určitě jste už mnohé slyšely o „maderoterapii“. Tato účinná metoda vás dokáže zbavit celulitidy, je velmi vhodná i pro zpevnění pokožky, pro podporu hubnutí a také, pro nastartování lymfatického systému. Metoda je navíc zcela neinvazivní a hlavně, výsledky jsou znatelné také velmi brzy.
Proto, ráda bych vám doporučila, kam v Brně právě na maderoterapii – já na této proceduře byla nedávno v novém Salonu Visage (najdete ho v prostorách Bobycentra) a zde u šikovné Silvie Beránkové. Ta maderoterapii provádí navíc v kombinaci s dalšími technikami, aby se celkový výsledek co nejvíce podpořil. Navíc, oceníte i krásné prostory salonu, jehož součástí je i velká kavárna Cafe Garden. 
Dámy, vyzkoušejte, určitě budete moc spokojené!
Víc v mém článku…

Maderoterapie je účinná metoda, která dokáže až zázraky – ve směru odvodnění, zlepšení pružnosti a textury pokožky, odbourání celulitidy… Navíc, pravidelné procedury pomáhají také k nastartování hubnutí. Mimo to, maderoterapií se také nastartuje lymfatický systém.

Věřím, že jste už mnohé o této proceduře slyšely, nebo na ni i chodíte. Obecně se maderoterapie ženám doporučuje – právě hlavně pro podporu správné funkce lymfatického systému.
Maderoterapie je procedurou zcela neinvazivní, provádí se speciálními dřevěnými „válečky“ a pomůckami, které jsou pro tuto proceduru speciálně vyrobené a určené.

Zmínit také musím brzy viditelný efekt, už po první proceduře je znatelné odvodnění a pokožka je také více hladká.
Navíc, maderoterapie dokáže také odbourat celulitidu – dámy, je tady léto a stále čas dostat se takto snadno a rychle do formy!

Proto, ráda bych vám doporučila, kam v Brně na maderoterapii – zajděte si do Salonu Visage, který je v prostorách Bobycentra.

Tento překrásný salon s pestrými službami je zde nově – a využít tu můžete mnoha služeb, nejen tedy maderoterapii, ale i kosmetiku, manikúru, masáže, kadeřnictví, nebo dokonce i solárium.

Skvělé je, že tu i pohodlně zaparkujete, navíc součástí prostor je i velmi příjemná kavárna Cafe Garden, kde můžete posedět, dáte si kávu, něco dobrého k tomu… Kavárna je také ideálním místem pro schůzky, práci…vládne tu klid a pohoda.

Zpátky ale k maderoterapii v Salonu Visage!
Kvalitní maderotepie v Brně se provádí právě v tomto salonu, konkrétně ji dělá paní Silvie Beránková, která má mnohaleté zkušenosti v oboru.
Silvie se mimo maderoterapii zaměřuje také na aromaterapii, na lymfatické masáže a dokonce, také tetuje! Mrkněte na její Instagram @silvietattooart

Velkým benefitem je, že Silvie maderoterapii kombinuje s dalšími technikami, kdy tak celkově posiluje účinnost terapie.
Konkrétně – maderoterapii provádí s kombinací lymfatické masáže a ruční podtlakové masáže s baňkami.

Celá procedura je příjemná, navíc si můžete objednat i maderoterapii obličeje – kdy tato procedura funguje i coby skvělá neinvazivní liftingová metoda.

Už i při provádění masáže Silvie pozná, jak na tom váš lymfatický systém je, dokáže ho nastartovat, domluvíte se pak i na vhodné četnosti terapií přesně pro vás. Ideální je nastavit si kúru např. 5 terapií po týdnu, pak chodit cca 1x za 3 týdny na udržovací kúry.

Ihned po proceduře budete vnímat i pocit lehčích nohou, což mohu i za sebe potvrdit. Pokud vás trápí otoky nohou, je maderoterapie obzvláště účinná!

Dámy, doporučuji vyzkoušet – uvidíte, že maderoterapie v Brně u Silvie Beránkové vám pomůže ke krásnější, pevnější postavě!

Objednat se na maderoterapii k Silvii Beránkové můžete přes tyto kontakty:
tel: +420 606 668 379
email: silvietattooart@gmail.com

Salon Visage najdete v Brně v prostorách Bobycentra.

ODKAZ: SALON VISAGE / web
ODKAZ: SALON VISAGE / facebook
ODKAZ: SALON VISAGE / instagram

ODKAZ: CAFE GARDEN / web
ODKAZ: CAFE GARDEN / facebook
ODKAZ: CAFE GARDEN / instagram