Kam v Brně na bubble tea? Jedině do Ten Bubble Baru!

Bubble tea, bubble drinky…jsou stále nesmírně populární! Pokud i vy si tyto dobroty dáte rádi, tak určitě čtěte dál – mám pro vás totiž pozvánku, kam v Brně na opravdu skvělé, kvalitní bubble tea! Znáte Ten Bubble Bar v Alfa pasáži? Právě tento bubble bar je zde otevřený už déle, než rok a právem se řadí k těm nejoblíbenějším bubble barům v Brně. Oceníte zde pestrý výběr drinků, možnost nechat si namíchat v podstatě jakoukoliv příchuť a kombinaci a hlavně, dáte si tu i netradiční bubble tea – třeba alkoholické, nebo mléčné – v možnosti přípravy i z ovesného mléka. Mimo to, také cenově tu jsou skvělí – nově pak mají i pro držitele ISIC karet akční cenu 79,- za velký bubble tea a kuličky do drinku zdarma. 
Čtěte dál!

Bubble tea a bubble drinky se těší oblibě, a to nejen u mladé generace! Na těchto nápojích je skvělé, že si můžete nechat namíchat tolik různých příchutí, s kuličkami, s tapiokou, super jsou i mléčné bubble drinky a další speciality.

Míst, kam si v Brně na bubble tea můžete zajít je spoustu – já vás ovšem pozvu na opravdu vynikající a hlavně, velmi kvalitní bubble tea!
Už loni jsem vám zde totiž představila jeden super podnik, který musíte znát – TEN BUBBLE BAR v Alfa pasáži!
Znáte?

Věřím, že mnozí rozhodně ano – Ten Bubble Bar se v brněnské Alfa pasáži otevřel loni v zimě a od té doby se těší velké popularitě. Není se čemu divit – jedná se o ryze český podnik, kde si zakládají na kvalitě, na pestrosti výběru a hlavně, svým zákazníkům tu nabízí i nejrůznější speciality, které v jiných bubble barech určitě nemají.

V Ten Bubble Baru samozřejmě nechybí oblíbené klasiky – bubble tea připravené z čajů, se sirupy, s kuličkami, želé, nebo s tapiokou. Vybírat můžete z opravdu obrovské škály příchutí a variant!
Tyto čaje jsou velmi svěží, můžete si vybrat i ty méně sladké a samozřejmě, směs kuliček, želé a tapioky je také na vás!

Oblíbené tu jsou také mléčné čaje, připravené z mléka, buď i s příměsí čaje, nebo bez, se sirupy a s kuličkami… Jsou také velmi dobré, pro milovníky mléčných drinků super volba!

V Ten Bubble Baru používají jen ty nejkvalitnější čaje – na výběr je buď čaj zelený jasmínový, nebo černý cejlonský.

Pro mléčné bubble drinky můžete zvolit jak klasické mléko, tak i mléko ovesné – mléčná bubble tea si tu pak mohou dát i vegeteriáni a vegani!

Jak jsem pak zmínila, v Ten Bubble Baru můžete ochutnat i různé speciality – třeba drinky s alkoholem! S kuličkami, čajem…jsou to nevšední a vynikající kombinace.

Dáte si tu třeba oblíbený Aperol, Pina Coladu, Mojito, Blue Dream, Fiero Rosso – samozřejmě i s kuličkami, nebo s želé!

Ochutnejte zde i další nevšední drinky a aktuální novinky – třeba Teddy Bear Milkshake se zmrzlinou, mléčný drink „Taťka šmoula“, nebo nový hit, Pohár tří kouzelníků, který si můžete nechat připravit v alko i nealko verzi.

Zkrátka, tyto bubble tea speciality opravdu jinde nenajdete.

Drinky v Ten Bubble Baru vás vyjdou skvěle i cenově, nyní tu mají velkou letní akci, v rámci které platí sleva 40% na všechny bubble drinky.

Mimo to, výhody tu jsou i pro držitele ISIC karet – ti mají velký bubble tea jen za 79,- a jedny kuličky dostanou zdarma.

Stavte se na bubble tea do Ten Bubble Baru, určitě budete moc spokojení! :)

Ten Bubble Bar najdete v prostorách Alfa Pasáže na Poštovské 6.

ODKAZ: TEN BUBBLE BAR / facebook
ODKAZ: TEN BUBBLE BAR / instagram