Kam pro nezbytné zimní doplňky – čepice, klobouky, šátky a šály? Doporučuji obchod Ambrela na Orlí 3!

Mám pro vás článek plný inspirace na stylové, hřejivé a originální zimní módní doplňky, které se vám budou zaručeně hodit! Však – umíte si představit zimu bez teplé čepice, šály, rukavic…? 
Poradím vám, kde vše toto pořídíte – zajděte se mrknout do obchodu Ambrela, který najdete na Orlí 3, právě zde je zaručeně ten nejširší výběr módních doplňků – čepic, klobouků, šátků, šál, deštníků…v celém Brně!
Nyní tu koupíte krásné čepice s angorskou vlnou, hřejivé šály, ponča, šátky s motivy obrazů předních umělců, mají tu i luxusní šátky k plesovým šatům, nádherné klobouky, mnoho druhů a typů rukavic… Mám pro vás spoustu fotek z aktuální nabídky z prodejny Ambrela – čtěte dál!

Pokud sháníte novou, krásnou a teploučkou čepici, stylový klobouk, rukavice, šátek… určitě musíte znát právě prodejnu Ambrela, kterou najdete v centru Brna, na Orlí 3 ve zdejší Galerii Orlí. Mimochodem, tato prodejna je tu už neuvěřitelných více než 20 let!

Značka Ambrela působí jak v Brně, tak i v Praze a zákazníkům nabízí kvalitní a nepostradatelné módní doplňky – deštníky od renomované značky Doppler, dále čepice, klobouky od české značky Karpet, šátky, šály, ponča, rukavice… Zkrátka toto vše jsou věci, které všichni využíváme – a nyní, v zimě samozřejmě velmi často.

Já jsem vám mimochodem brněnskou prodejnu Ambrela již na svém blogu představila, a to letos na jaře – kdy jsem se zaměřila zejména na nabídku zmiňovaných deštníků (můj starší článek najdete ZDE).

Nyní se  zaměřím na zimní doplňky – tedy hlavně na krásné a kvalitní čepice, rukavice, šátky, šály a také klobouky! Sama klobouky miluji,  nosím je často a ráda. Dokáží celkovému outfitu dodat onen pověstný „šmrnc“!

Klobouky najdete v obchodě Ambrela úžasné, v mnoha barvách, tvarech, jednoduché i více zdobené… určitě vyzkoušejte, jsem si jistá, že najdete klobouk, který vám bude moc slušet!

Právě mnohé klobouky jsem vám v obchodě Ambrela také nafotila – jak se vám líbí? :)

Vybrat v této prodejně ovšem můžete také čepice – těch tu mají přímo obrovskou škálu!

Čepice tu najdete opět v mnoha odstínech, mnohé kousky mají zdobení, různé propracované detaily, aplikace…

Čepice jsou s příměsí angorské vlny, jsou velmi příjemné, „nekoušou“ a hlavně, zahřejí vás!

Mě tu nadchly i pletené barety – opět k dostání v mnoha barvách – jsou super, pokud si nechcete poničit účes.

Velmi široký sortiment je v obchodě Ambrela i v ohledu šátků a šál! Opět vyberete podle barev, motivů a vzorů…

Za speciální zmínku pak stojí šátky s motivy předních umělců – Muchy, Klimta, Gogha…

Šátky tu mají s příměsí kašmírů, nebo i šátky z pravého hedvábí! Jsou velmi příjemné, lehounké – opravdu luxusní jsou ty od značky Laura Biagiotti.

Moc hezké šály tu pořídí i pánové.

Mimochodem, obchode Ambrela nabízí i krásné šátky společenské – využijete třeba i k šatům na plesy a večírky!

Moc hezké zde koupíte i rukavice – ať už pletené, kožené, nebo opět s motivy různých uměleckých děl. Vyhledávané jsou zde i rukavice řidičské!

Všechny tyto doplňky jsou mimo jiné i skvělým tipem na vánoční dárky pro vaše blízké!
A pokud nevyberete konkrétní věc, můžete koupit i dárkový poukaz v určité hodnotě s volným výběrem.

Pokud pro doplňky v Brně, tak jedině do obchodu Ambrela – nemá v tomto směru konkurenci!

Obchůdek Ambrela najdete v centru Brna na Orlí 3, v Galerii Orlí.

ODKAZ: AMBRELA / web
ODKAZ: AMBRELA / facebook

ODKAZ: AMBRELA / instagram