Kam pro aromaterapeutické produkty, bylinky, tinktury, doplňky stravy? Musíte znát obchůdek Letokruh!

Milý a velmi příjemný obchůdek Letokruh, který najdete v Brně na Horově 71, by měli znát zejména všichni příznivci zdravého životního stylu, alternativních a přírodních směrů – koupíte zde totiž ze široké nabídky bylinky a bylinné směsi, tinktury, čaje, kvalitní doplňky stravy, Bachovy bylinné esence… Jedním z hlavních zaměření obchodu Letokruh je ovšem aromaterapie – právě nejrůznější aromaterapeutické produkty jsou zde velmi hojně zastoupeny. Najdete zde aroma oleje, aroma difusery, aromaterapeutické rozprašovače… Zmínit pak musím i osobní přístup k zákazníkům a poradenství – na tom si zde velmi zakládají. Vždy se vám tu ochotně věnují a pomohou vám vybrat vhodné produkty pro řešení vašich obtíží.
Pozvánkou do obchůdku Letokruh vám bude i můj následující článek…

Obchůdek Letokruh na Horově 71 je kouzelnými místem, na jehož návštěvu se budete vždy určitě těšit. Vládne tu klid, pohoda, krásně to  zde voní… A vybírat tu můžete mnoho kvalitních, přírodních produktů – pro potěšení těla, mysli, ale i pro řešení nejrůznějších zdravotních problémů. Obecně veškeré zde nabízené produkty spojuje vysoká kvalita bez použití zbytečné chemie, nejvyšší podíl v sortimentu pak tvoří české přípravky – z mnoha více, či méně známých kvalitních českých produkcí.
Mimochodem, více než 90% nabídky produktů je v čistě veganském složení.

Obchod, ale i e-shop www.letokruh.cz se zaměřuje na kvalitní produkty pro péči o tělo i mysl z pohledu přírody. Proto jak píši, právě tento obchůdek by rozhodně měli znát všichni příznivci zdravého životního stylu i různých alternativních směrů.

Sama se také řadím ke „stoupencům“ zdravého životního stylu, zdravotní obtíže vždy nejdříve řeším přírodním cestou. Nedám dopustit třeba na bylinné tinktury, jsou úžasné – a mohu potvrdit, že i velmi účinné! I Letokruh nabízí velmi širokou škálu bylinných tinktur – v té nejvyšší kvalitě. Skvělé jsou zejména ty od české značky Naděje.

Vyberete si zde také kvalitní výživové doplňky, oblíbené jsou zde také čaje, bylinné směsi, Bachovy bylinné esence, které vám  zde namíchají i přesně podle vašich potřeb.

Vybírat tu můžete pak i přírodní kosmetiku, svíčky, speciální lahve na čištění vody, oblíbené tu jsou i různé drobnosti, dárečky, knihy…

Co se pak týká značek, zmínit musím zejména vynikající čaje Sonnentor, kosmetiku Nobilis, bylinky od Dědka kořenáře nebo z Bylinářství Jukl, vitamíny Mercola a zajímavé Schüslerovy tkáňové soli – produkty, které jsou výborné pro rychlé doplnění minerálů, díky svému principu výroby.

Jedním z hlavních zaměření obchodu Letokruh jsou ovšem aromaterapeutické produkty – těch je zde skutečně úžasný výběr!

Vybírat tu můžete z obrovské škály aroma olejíčků, koupíte tu i aroma difuséry, nebo aromaterapeutické rozprašovače do prostoru. Mimochodem, najdete zde i oblíbené aromaterapeutické kameny!

Aromaterapeutické produkty tu jsou zastoupeny pouze od českých značek – nejvyhledávanější je pak český NOBILIS TILIA.

Pokud si tu nejste jistí výběrem, potřebujete poradit, co by přesně váš problém pomohlo řešit – rádi se vám budou v obchůdku Letokruh věnovat. Právě na osobním přístupu ke všem zákazníkům si zde zakládají, osobní poradenství je zde už samozřejmostí.
Mimochodem, využít zde můžete také osobní konzultace a širší poradenství – na základě předchozího telefonického objednání (na tel. 777 493 939).

Zastavte se do obchůdku Letokruh podívat, nasát tu zdejší příjemnou a pozitivní energii. Jsem si jistá, že tu objevíte něco, co udělá radost – a třeba i pomůže vyřešit vaši obtíž.

Obchod Letokruh najdete v Brně na Horově 71.

ODKAZ: LETOKRUH / web, eshop
ODKAZ: LETOKRUH / facebook
ODKAZ: LETOKRUH / instagram