Kam na thajskou masáž v Brně? Zkuste Tawan! Navíc tu teď mají akci po celý srpen na masáž „Classic Thai“ ;)

Zajít si čas od času na dobrou thajskou masáž, to je pro mě vyloženě odměna, dokážu si to vždycky neskutečně užít. :) Miluju právě thajské masáže – a chodím zásadně na klasickou masáž „Classic Thai“. Kam? Do brněnského Tawanu, jsem tu opravdu spokojená! I proto vám chci dnes napsat o super akci, kterou tu mají po celý srpen právě na moji oblíbenou masáž Classic Thai.
Udělat si chvíli jen sám pro sebe a zajít si na dobrou masáž, to je něco, co doporučuji každému z vás. I pokud vás třeba trápí bolesti svalů, zad, je masáž výborným relaxem, uvolněním – a na thajské masáži mi vždy od bolavých zad dokážou pomoci.
V Brně chodím už řadu let do centra thajských masáží, do Tawanu, na Šilingráku (najdete v prostorách hotelu Barceló). Pracují tu moc šikovné Thaječky (mám tu už i své oblíbené:) a musím uznat, že thajské masáže skutečně umí.
Chodím vždy na svou oblíbenou „Classic Thai“ masáž, která mi přinese právě očekávané uvolnění a úlevu od bolavých zad.
Nedávno jsem si zde tuto masáž opět užila a zjistila jsem, že právě na masáž Classic Thai tu platí po celý srpen zajímavá slevová akce.
O co přesně se jedná?
Masáž CLASSIC THAI si tu nyní můžete užít za snížené ceny – a to 60’za 850Kč, 90′ za 1050Kč a 120′ za 1250Kč. Platí při platbách hotově.
 
Určitě toho využijte, stojí to za to!
Tato akce platí po celý srpen. ;)

Centrum thajských masáží, Tawan, najdete v Brně na Šilingrově nám., v budově hotelu Barceló Palace.

ODKAZ: TAWAN/WEB
ODKAZ: TAWAN/FACEBOOK