Kam na manikúru a pedikúru v Brně? Doporučuji paní Leu Buštíkovou na Josefské 25!

Mám radost, že vám po opravdu dlouhé době mohu doporučit, kam si zajít v Brně na precizně provedenou manikúru, nebo pedikúru. Zejména právě na téma „kam na manikúru v Brně“ mi od vás chodilo mnoho dotazů, ale bohužel, poradit jsem vám dlouho neuměla. Byla jsem v pár salonech, ale nikdy extra spokojená… Až nedávno jsem si nechala udělat manikúru u Lei Buštíkové na Josefské 25. A můžu napsat, že mani naprosto skvělá! Upravené kůžičky, vše perfektně začištěné, nehty upravené, s krásným lakem – a hlavně, vydržely v super stavu dlouho. Určitě vyzkoušejte! 
Víc v mém článku…

Co se zejména manikúry týká, o nehty jsem se starala vždy hlavně sama. A to zejména z časových důvodů a pak také proto, že v několika salonech, které jsem v Brně v poslední době navštívila, jsem nebyla extra spokojená, zejména tedy s kvalitou provedené práce. Proto, když jste mi psali – kam na manikúru v Brně – moc jsem poradit neuměla…

Ovšem, jsem velmi ráda, že vám svoje doporučení mohu předat! Takže – kam na nehty v Brně?

Zkuste zajít do salonu Nail Expert na Josefské 25 (ve 2. patře) a zde k paní Lee Buštíkové. Byla jsem u ní na manikúře nedávno a mohu s klidným svědomím napsat, že práci udělala skvěle, naprosto precizně a perfektně. Věřím, že mi dáte za pravdu, když uvidíte i fotky v tomto článku.

Lea dělá tedy jak manikúru, tak pedikúru, mimo to pak i kosmetiku. Je velmi šikovná a na výsledku si nechá záležet, odcházíte vždy spokojení.

Manikúru dělá Lea klasickou – tedy upraví nehty, kůžičky…a to jak klasickými nástroji, tak i přístrojově, bruskou. Tím tak docílí i detailního ošetření případných nedokonalostí.

Vybrat si pak můžete lakování gel lakem, shellacem, můžete si nechat udělat nehty gelové, prodloužené… Lakování pak v rozmanité škále barev, překážkou není i požadované zdobení, nejrůznější detaily…
Lea pracuje s nejrůznějšími typy produktů a laků, které má za dobu své praxe osvědčené. Oblíbené jsou i vlastní produkty majitele salonu, značka Nail Expert.

Já si vybrala lakování gel lakem v hnědém odstínu a jeden nehet jsem nechala ozdobit lakem metalickým ve stejném tónu. Toto se provádí technikou zapracování třpytek do laku, výsledkem je až vyloženě kovový look. Tento trend si zde můžete nechat vykouzlit v různých odstínech!

Lea pak provádí i manikúru typu P-Shine, jedná se o leštění nehtů, kdy se nanáší nejrůznější přírodní a kvalitní preparáty. Toto je vhodné i pro silně zničené nehty.

Pedikúra je  zde také žádaná – Lea provádí suchou přístrojovou pedi, kdy péči přizpůsobuje stavu nohou. Rádi sem na pedikúru chodí jak ženy, tak i pánové!
Mimochodem, kvalitních možností, kam na pedikúru v Brně také moc není – ať o této víte!

Já byla s manikúru velmi spokojená, ocenila jsem, že i sebemenší nedokonalosti Lea vždy opravila tak, aby výsledek byl 100% perfektní!

Dámy, máte moje doporučení – kam na nehty v Brně! Objednat se k Lee můžete na čísle 721 281 706.

 

Salon Nail Expert najdete v Brně na Josefské 25 ve 2. patře.

ODKAZ: NAILS VISAGE LEA / web
ODKAZ: NAILS VISAGE LEA / facebook
ODKAZ: NAILS VISAGE LEA / instagram