Kam na dovolenou v srpnu, nebo i na podzim? Vyražte na Vysočinu, do překrásného Resortu Líšeňský dvůr!

Ještě hledáte tip, kam vyrazit na dovolenou, nebo na víkendový pobyt – v srpnu, nebo i později, na podzim? I u nás, v České republice je krásně, nemusíte přece cestovat ani nikam daleko. Já vás ve svém článku pozvu na milovanou Vysočinu a zde do překrásného resortu s perfektními službami. Znáte Resort Líšeňský dvůr? Najdete zde naprosto vše, co pro dokonalou dovolenou potřebujete – vyžití pro děti, wellness, sportovní aktivity a hlavně, spoustu zábavy v okolí!
Využít tu můžete i zajímavé a zvýhodněné pobytové balíčky, díky kterým budete mít zajištěné stravování, wellness, nebo zapůjčení sportovního vybavení.
Víc informací & rezervace na webu www.lisensky-dvur.cz

Čtěte dál!

Jistě vám nemusím psát, jak krásně na Vysočině je. Já sem jezdím vždy tak ráda, protože ta příroda, klid, ale i spoustu možností, co se dá zde dělat…to zkrátka stojí za to. Navíc, z Brna jste na Vysočině za chvíli! Jak píšu, skvěle strávenou dovolenou si tu užijete vždy a na maximum!

Mám pro vás pak doporučení, kde se právě na Vysočině ubytovat, v srdci panenské přírody, kde je to v ohledu nabízených služeb naprosto skvělé!
Nedávno jsem vám zde totiž představila Resort Líšeňský dvůr, který je v mnoha směrech jedinečný. Jednak svým samotným umístěním, téměr na samotě, obklopen lesy a loukami a pak i pestrými službami, které zde hosté mohou využívat.

V Resortu Líšeňský dvůr můžete k ubytování využít buď některý z pokojů v hotelu, některé jsou i s vlastní terasou, novinkou je zde pak i prostorný VIP apartmán, jehož součástí je i privátní vířivka!

Tento apartmán je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak třeba i pro skupinku přátel. Oceníte zde více prostoru, možnost oddělených místností a také nádhernou terasu, kde je umístěna zmiňovaná vířivka.

Jedinečné jsou pak i chalety ve skandinávském stylu. Mají vlastní terasu s překrásným výhledem, mimo to pak i koupací kádě.

Zajímavostí je pak i možnost stání pro obytné vozy – u resortu na vyznačených místech. U resortu v prostoru za hřištěm jsou 2 – 4 místa na stání těchto vozů. K dispozici je elektřina, voda. I tito hosté mají možnost využívat služby hotelu včetně stravování a wellness.

Celoročně tu je hostům k dispozici i vybavené wellness centrum – tři sauny – finská, infra a parní – s příslušným zázemím, whirlpool a relaxační místnost s lůžky a vodní postelí. V létě můžete využít venkovní dřevěná lehátka na terase. Součástí wellnessu jsou i masážní pokoje s hotelovým masérem.

Zajímavostí wellness jsou pak cedrové parní sudy – fytosauna, jedná se o raritu i v rámci ČR. Za blahodárnými účinky fytosauny stojí nejen působení bylinkové páry, ale i cedrové dřevo samotné, které při zahřátí uvolňuje silice, jež mají jak antiseptické, tak antistresové vlastnosti.

Resort je skvěle uzpůsobený pro děti, areál je uzavřený, pro děti tedy zcela bezpečný. Děti zde mohou využít hřiště, prolézačky…

Nově je zde pro děti k dispozici také dětský koutek s hračkami a také herna – s kulečníkem, ping pongem a fotbálkem!

Tato herna je určena samozřejmě i dospělým, slouží i coby místo pro posezení, pro různé aktivity – třeba i v rámci firemních teambuildingů a dalších akcí!

V okolí je pak celá řada možností krásných výletů – vyrazit můžete na Devět skal, na hrad Štarkov, na Bohdaleckou skálu, na slavné rašeliniště Velké Dářko…

Já se vždy ráda vracím právě na Devět skal, ke zdejšímu rybníku, dá se obejít moc hezkou procházkou.
Pro děti – zajet můžete třeba na Medkovy Kopce do Pekla Čertovina! Určitě jste o zdejším pekle slyšeli, stojí za výlet!

Moc hezký tip na výlet je i pohádková vesnička v Podlesí. V nedaleké Dolní Rožínce pak stojí za návštěvu zdejší strašidelný hrad Draxmor! V Bystřici nad Pernštejnem pak najdete vzdělávací park Eden, kde je i spoustu zvířátek – děti je mohou krmit, pohladit, je možné se povozit i na konících.

V okolí Resortu Líšeňský Dvůr je pak i celá řada turistických tras – můžete si udělat výlet do zdejších překrásných lesů, třeba i se sběrem hub, borůvek a lesních jahod.
A samozřejmě, vyrazit tu můžete po cyklostezkách také na kolo.
Doporučení na výlety pak přímo na webu resortu pod tímto odkazem.

Kde se zde pak můžete koupat? Resort má i svůj vlastní, velmi čistý rybník s privátní oblázkovou pláží. Na rybníku se můžete svézt lodičkou, k zapůjčení jsou i paddleboardy.

Využít zde můžete i několik zvýhodněných pobytových balíčků – za speciální pozornost pak stojí Letní balíček! V rámci něj ubytování, snídaně, večeře, dále svačiny na výlety, odpolední snack, zapůjčení paddle boardů a jiného sportovního vybavení a mnohé další výhody!

V případě zájmu o více informací a rezervaci navštivte web, viz odkaz níže, případně můžete resort kontaktovat také telefonicky: 702 047 070.
Kde se na Vysočině ubytovat?
Vyzkoušejte právě Resort Líšeňský dvůr, budete nadšení!

Resort Líšeňský dvůr naleznete u obce Líšná / Sněžné, kousek od Nového Města na Moravě.

ODKAZ: RESORT LÍŠEŇSKÝ DVŮR / web
ODKAZ: RESORT LÍŠEŇSKÝ DVŮR / facebook 
ODKAZ: RESORT LÍŠEŇSKÝ DVŮR / instagram