Kam na dovolenou, nejen letní? Doporučuji překrásný Resort Líšeňský dvůr na Vysočině!

Ještě přemýšlíte, kde si užít tyto prázdniny krásnou dovolenou? Nechce se vám cestovat nikam daleko, ale oceníte ubytování, kde najdete kvalitní služby, vyžití pro děti, wellness i aktivity v okolí? Pak by vás mohl oslovit překrásný Resort Líšeňský dvůr, který se nachází v samém srdci chráněné krajinné oblasti Žďárských vrchů, u obce Líšná / Sněžné. Právě zde je to pro dokonale strávenou dovolenou naprosto ideální! Resort je skvěle vybaven a přizpůsoben pro rodiny s dětmi, využít tu můžete wellness, dětský koutek, novou hernu, multifunkční hřiště, výborně zde také vaří… Ubytovat se můžete jak v budově hotelu, kde jsou k dispozici krásné pokoje, nový apartmán s vlastní vířivkou, tak i v luxusních chaletech s vlastními terasami – hosté ubytovaní zde mohou využívat samozřejmě veškeré služby hotelu.
Můžete sem i s pejskem!
Oslovit vás mohou i různé pobytové balíčky, například Letní balíček, v rámci kterého platí mnohá zvýhodnění.
Víc informací & rezervace na webu www.lisensky-dvur.cz
Inspirujte se v mém článku!

Vysočina sama o sobě je překrásná – zdejší příroda, lesy, nespočet turistických a cyklistických tras… Můžete zde navštívit mnohé přírodní úkazy, historické památky, muzea, ale i různé atrakce pro děti.
I proto je Vysočina oblíbeným turistickým cílem – a hlavně, od nás, z Brna, to sem opravdu není daleko!

Proto, pokud stále hledáte, kde strávit letošní dovolenou, věřím, že Vysočina může být skvělou volnou. A kde se na Vysočině ubytovat?

Ráda bych vám jedno opravdu úžasné ubytování doporučila! V samém srdci CHKO Žďárské vrchy, nedaleko Nového Města na Moravě u obce Líšná se nachází hotelový Resort Líšeňský Dvůr.

Už jen samotné umístění tohoto resortu vás nadchne – daleko ruchu měst i vesnic, v čisté, panenské přírodě, s výhledem na okolní kopce, louky a lesy…

Resort má i poutavou, 400 let starou historii! Mimochodem, rády sem jezdily i takové osobnosti, jako byl pan Werich, nebo Jiří Trnka. 
Objekt byl vystaven dokonce už v roce 1658, nemovitosti posléze spravoval Ústav šlechtičen v Brně, mimochodem zajímavostí je, že původní statek nechala vystavět šlechta – i proto takto rozsáhlá podoba tohoto místa.
Od roku 2008 má objekt soukromé vlastníky, proběhla zde zásadní rekonstrukce na nynější podobu hotelového zařízení vysokého standardu.
V předloňském roce zde pak přibyly i 3 chalety v luxusním skandinávském stylu, kde se rovněž můžete ubytovat.

Samotné ubytování vás také osloví, ubytovat se můžete v hotelu, nechybí tu několik vysoce nadstandardních apartmánů, mnozí oceníte i pokoje s prostornou venkovní terasou s posezením. K dispozici jsou vám ovšem i zmiňované chalety – nachází se v těsné blízkosti hotelu, kdy zde ubytovaní hosté mohou bez problému využívat veškerých služeb resortu. U chaletů jsou vám k dispozici i vyhřívané koupací kádě s výhledem do přírody.

Aktuální zajímavou novinkou je pak prostorný VIP apartmán, jehož součástí je i privátní vířivka!
Tento apartmán je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak třeba i pro skupinku přátel. Oceníte zde více prostoru, možnost oddělených místností a také nádhernou terasu, kde je umístěna zmiňovaná vířivka.

Mimochodem, k ubytování v tomto apartmánu můžete zvolit i zajímavý ubytovací balíček – Romantika ve VIP apartmánu!

Jak jsem uvedla, Resort Líšeňský dvůr disponuje rovněž skvěle vybaveným wellness centrem
Využít zde můžete celkem tři sauny (finská, infra a parní) s příslušným zázemím, whirlpool a relaxační místnost s lůžky a vodní postelí. Součástí wellnessu jsou i masážní pokoje s hotelovým masérem.

Zajímavostí wellness jsou pak cedrové parní sudy – fytosauna, jedná se o raritu i v rámci ČR. Za blahodárnými účinky fytosauny stojí nejen působení bylinkové páry, ale i cedrové dřevo samotné, které při zahřátí uvolňuje silice, jež mají jak antiseptické, tak antistresové vlastnosti.

Resort Líšeňský dvůr je i velmi vhodný pro rodiny s dětmi – pro děti je tu k využití mnoho aktivit a služeb.
Novinkou je zde vybavený dětský koutek s hračkami, nové jsou i venkovní prolézačky, skluzavka… Skvělé je, že areál je uzavřený, děti nemají kam utéct, navíc resort je v podstatě na samotě, zdejší okolí je klidné, nejezdí zde auta…

Další novinkou je v herna s kulečníkem, fotbálkem… Je to velmi příjemné místo, kde můžete posedět, pobavit se s přáteli… 

Oceníte zde i velké multifunční hřiště pro různé sportovní aktivity.

Mimochodem, v areálu je pak i možnost stání pro obytné vozy na vyznačených místech. U resortu v prostoru za hřištěm jsou 2 – 4 místa na stání těchto vozů. K dispozici je elektřina, voda. I tito hosté mají možnost využívat služby hotelu včetně stravování a wellness.

Okolí resortu je nádherné – přímo vybízí k výletům, vycházkám do přírody, k vyjížďkám na kole. V létě se tu můžete také koupat – přímo Resort Líšeňský Dvůr má i svůj vlastní, velmi čistý rybník s privátní oblázkovou pláží.

Využít zde můžete i několik zvýhodněných pobytových balíčků – za speciální pozornost pak stojí Letní balíček! V rámci něj ubytování, snídaně, večeře, dále svačiny na výlety, odpolední snack, zapůjčení paddle boardů a jiného sportovního vybavení a mnohé další výhody!

V případě zájmu o více informací a rezervaci navštivte web, viz odkaz níže, případně můžete resort kontaktovat také telefonicky: 702 047 070.

Resort Líšeňský dvůr naleznete u obce Líšná / Sněžné, kousek od Nového Města na Moravě.

ODKAZ: RESORT LÍŠEŇSKÝ DVŮR / web
ODKAZ: RESORT LÍŠEŇSKÝ DVŮR / facebook 
ODKAZ: RESORT LÍŠEŇSKÝ DVŮR / instagram