Ještě větší slevy v Pepe Jeans! O tom musíte vědět! ;)

Slevy všude, kam se podíváte, ještě zdaleka nekončí! Já se teď po delší době vrátila z cest zpět k nám, do Brna – omrkla jsem, co nového v obchodech a teda, zcela na rovinu, nestačím se divit, protože slevy jsou všude a dokonce ještě mnohem větší! Třeba v obchodě Pepe Jeans – o jejich skvělých výprodejích jsem Vám na blogu už psala – jsou teď slevy až 80%! Pojďte mrknout, jakou parádu tady seženete!

Zajít si do Pepe Jeans se teď fakt vyplatí, protože, ty ceny tady jsou teď fakt skvělý. Mají tady tolik krásných kousků – a nebojte, stále je z čeho vybírat.

Výprodeje zde začaly už na začátku prázdnin, ale nyní jsou zde slevy ještě větší a vlastně naprosto všechno zboží je levnější – ceny jsou nižší u všech kousků o 50 – 80%! A to se na výsledných cenách opravdu už hodně projeví.

Skvělá je nabídka denimového zboží – džínů, džínových kraťásků, šatů, sukní, je toho fakt spoustu. Vysoké slevy až 80% platí také na džíny – a ty mají v Pepe Jeans opravdu krásné.

Mimo to – najdete tu spoustu dalších, vyloženě letních kousků – lehounké halenky, třička, košile, tílka…

…nebo krásné overaly a šaty. Vůbec, šaty tady mají naprosto nádherné, musím říct, že tak pěkné jsem letos snad v žádném jiném obchodě neviděla. Jsou lehce v duchu boho stylu a také s prvky vintage designu, který je právě pro značku Pepe Jeans poměrně charakteristický.

Holky, určitě tady omrkněte také plavky – ty tu mají taky moc hezké a samozřejmě, i plavky jsou aktuálně ve velkých slevách.

Mimochodem – třeba krásné džíny, nebo lehčí bundičky, které by se Vám mohly hodit třeba v období nadcházejícího podzimu, tu pořídíte už kolem 800,-, 900,-, což jsou fakt super ceny – za značkové a kvalitní věci.

Slevy se týkají jak dámského, tak i pánského zboží – i pánská kolekce je letos v Pepe Jeans moc vydařená, tu jsem Vám mimochodem představila už v jednom z předchozích článků.

Zkrátka, až pojedete do Olympie, rozhodně se do Pepe Jeans stavte, opravdu to za to stojí! ;)

Prohlédněte si spoustu dalších fotek kousků ze slev a výprodejů v Pepe Jeans i ve fotogalerii.

Obchod Pepe Jeans najdete v brněnské Olympii, nakupovat můžete také přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: PEPE JEANS / E-SHOP

ODKAZ: PEPE JEANS BRNO / facebook