Jaro v plné parádě v butiku Amande!

Dnes to bude zase o módě! A vyloženě o jarní, barevné, jedinečné módě – v butiku Amande na Minské je totiž zbrusu nová kolekce, čerstvě dovezená z Itálie a holky, zase je to veliká paráda! Mrkněte na mou reportáž a spoustu fotek outfitů. ;) Jo a hned v úvodu musím napsat zajímavou novinku – Amande se nám rozrůstá a na Kalabově 2 se toto pondělí otevřel druhý butik, kde se oblékneme nejen my, ženy, ale i pánové! O tom vás ale budu ještě informovat. ;)

Musím uznat, že butik Amande prostě stále patří k tomu nejlepšímu, kde v Brně seženete opravdu perfektní, originální a stylové oblečení. Mám o tom celkem přehled, protože i často obcházím brněské obchody s oblečením, včetně velkých řetězců, kde pro vás hledám inspiraci – a řekla bych, že zatím to je v obchodech tuto sezónu nějak bída… Výjimkou je stále právě butik Amande, kde je rozhodně z čeho vybírat!

Aktuálně je tu k dostání zbrusu nová, jarní kolekce, kterou majitelka butiku, Zuzka, nedávno dovezla z Itálie – jsou to všechno krásné novinky v duchu posledních módních trendů. ;) Takže, pokud toužíte být v kurzu, tak tady s nákupem chybu neuděláte!

Najdete tu oblečení od celé řady skvělých italských značek – například od brandů Sexy Woman, Imperial, Please, nebo od mé milované maďarské značky Sugarbird…

Já jsem vám tu pro inspiraci nedávno nafotila opět několik zajímavých outfitů – ať máte hezky přehled a vidíte, z čeho můžete vybírat.

Jarní móda je v první řadě o barvičkách – a právě i krásně barevné kousky teď v Amande najdete.

V kurzu se stále drží maskáčový potisk, a to už pár let – a právě i takové věci v Amande mají, ať už kalhoty, nebo lehké jarní bundičky.

Hitem letošní jarní sezóny je návrat zářivých neonových odstínů, které se kombinují s ostatními barvami, nebo vzory – třeba právě se zmiňovaným maskáčovým stylem. Musím říct, že to vypadá perfektně a takový kousek neonkové barvy na oblečení vás krásně rozzáří. ;)

Za pozornost stojí i boží džíny – jsou od značky Sexy Women a skvěle sedí. Mají je tu v různých barvách, stylech, s aplikacemi i bez…

Mně se tu moc líbily i jarní mikiny od italské značky Please – každá je něčím zajímavá, jsou ze super materiálů a celkově jsou oblečené moc příjemné. ;)

Určitě tu omrkněte také lehké jarní bundičky, nebo kabáty, přehozy, svetříky…

…nebo kožené bundičky typu křivák – těch tu mají několiv v různých barvičkách. ;)

Zkrátka, jaro v Amande fakt stojí za to! Stavte se na to mrknout na vlastní oči – a nebo i do nově otevřeného obchodu Amande na Kalabově 2 – a tady se krásně oblečou i pánové. ;)

Na spoustu fotek krásných novinek z Amande se mrkněte i do fotogalerie! :)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook