Jarní manikúra s novinkami od Enii Nails

Konečně je tu jaro – a právě k tomuto ročnímu období patří především barvičky! A to samozřejmě hlavně v ohledu módy, líčení, ale třeba i úpravy nehtů. Mám pro vás inspiraci právě na jarní manikúru a jak jinak, než s krásnými laky od české značky Enii Nails! Právě tato značka nabízí nejen skvělé Ceramic a Rocklaky, které dlouho vydrží, ale i další potřeby a příslušenství pro perfektní manikúru. A dámy, stále pro vás platí na stránkách www.enii-nails.cz sleva 15% na celý sortiment s použitím mého kódu “Misa15”!

Upravené nehty jsou pro mě základem, ovšem, na časté návštěvy nehtových salonů čas rozhodně nemám. O nehty se starám sama a používám právě jen produkty od české značky Enii Nails. Nabízí skvělé laky – Ceramic laky a Rocklaky, které dlouho vydrží neporušené a krásné. Dále můžete na eshopu www.enii-nails.cz nakupovat další potřeby pro perfektní manikúru – různé pečující produkty, UV a LED lampy a další „vychytávky“, se kterými budete mít ruce a nehty dokonale upravené.

Ve svém předchozím článku jsem vám poradila, jak s Ceramic laky pracovat – krok za krokem. Pokud vám můj článek unikl, mrknout na něj můžete ZDE. A věřte, lakování s laky, které necháte vytvrdit pod UV / LED lampou je velmi snadné. Velkou výhodou je, že vám tyto laky vydrží neporušené a krásné opravdu dlouho, obvykle až do odrostů.

Ceramic laky Enii Nails jsou opravdu skvělé, vysoce se lesknou a v nabídce je obrovská škála mnoha barev a odstínů – každá si určitě najdete tu, která se vám bude líbit.

A právě Ceramic laky představila značka Enii Nails pro jaro v nové kolekci, kde najdete dokonce 40 nových odstínů!

Jsou to opravdu nádherné barvičky, mezi kterými nechybí i velmi trendy odstíny tohoto jara – jako jsou sytě zelená, tyrkysově modrá, korálově červená, nebo fialková! Právě tato fialová barva je dokonce i „barvou tohoto roku“! Takže s fialovou manikúrou budete i velice IN. :)

Já si z nové kolekce vybrala právě zmiňovaný fialový odstín – Riviera a zaujaly mě také zelené odstíny, Pacific Opal a khaki Army. Odstíny jdou skvěle i kombinovat v rámci jednoho lakování – já zkusila zkombinovat zelené odstíny právě s fialovým a vypadá to velmi dobře, co říkáte?

Nové Ceramic laky od Enii Nails se nabízí také v sadách po pěti kusech laků, tyto sady jsou i cenově výhodnější, protože pátý lak je zdarma! Sady jsou vždy v kombinacích podobných odstínů laků, takže opět můžete použít i v rámci jednoho lakování více barev.

Produkty Enii Nails jsou opravdu velmi kvalitní, skvělé je, že laky drží, neodlupují se, nepoškrábou se… Dámy, mrkněte na web www.enii-nails.cz a laky vyzkoušejte! A vyberte třeba z nových jarních barviček, budou vám slušet!

Vyzkoušejte také – a jak píšu, na stránkách www.enii-nails.cz pro vás platí sleva 15% na celý sortiment s použitím mého kódu “Misa15”!

ODKAZ: ENII NAILS / web, eshop
ODKAZ: ENII NAILS / facebook
ODKAZ: ENII NAILS / instagram