Jarní & letní inspirace z obchodu IOAMO

Dámy, dlouho tu nebyla inspirace na krásné kabelky, co říkáte? Pokud to vidíte stejně, pak vás určitě potěší tento můj článek! Zavedu vás totiž do obchodu IOAMO, který najdete v centru, na Masarykově 2. Právě zde je totiž výběr kabelek, peněženek, kufrů, psaníček…opravdu úžasný! V tomto směru tu koupíte na co si jen vzpomenete. Já vám zde nafotila spoustu krásných novinek, ošem je to skutečně jen velmi malá část z té celkové, pestré nabídky. Můj tip – na léto tu mají úžasné tašky, kabelky i košíky z přírodních, lýkových materiálů, které jsou stále velmi IN a trendy! Čtěte dál a hlavně, mrkněte na spoustu fotek, určitě na nich najdete kousek, který vám padne do oka! 

Už dlouho vám tu píšu, že ve směru kabelek, tašek, peněženek…není snad nikde jinde v Brně tak super výběr, jako právě v obchodě IOAMO. Od té doby, co je tato prodejna v nových a velkých prostorách, tu je nabídka přímo senzační!

Ať už hledáte kabelku (z pravé kůže, či imitace), peněženku, psaníčko na ples, pánskou tašku, tašku na kočárek, batoh, kufr…to vše tu mají! Vážně, nabídka je skvělá.

Oceňuji zde nejen pestrost značek, ale i typů, barev a designů! To své si tu najdou jak milovníci elegance, sportovního stylu, tak i ti, kdo se nebojí barev, nebo lehké extravagance a výstřednosti!

Tak a ke konkrétní nabídce!
Jak píšu v úvodu – nádherné jsou zde tašky a kabelky z lýka – jednak jsou velkým módním hitem posledních let, ale zároveň to jsou i ryze sezónní záležitosti, které dodají vašemu outfitu onen pověstný letní šmrnc.

Vybírat zde můžete tyto lýkové tašky z mnoha velikostí, typů, v jednoduchém, či i více zdobeném stylu…

Moc hezké kabelky a tašky pak můžete vybírat od oblíbené španělské značky Anekke – kolekce jsou zde dostupné i v rámci celých desinových řad.

Právě tato značka se v obchodě IOAMO těší už mnohaleté a mimořádné oblibě!

Oblíbená česká značka Vuch, kterou také v IOAMO najdete, je zde zastoupena jak peněženkami, tak i kabelkami, nebo batohy…

POZOR – nově zde jsou od značky Vuch stylové a velmi praktické tašky, které lze připnout na kočárky!

Dají se ovšem nosit i jako klasické batohy.

Designové novinky jsou v obchodě IOAMO i od mé oblíbené značky Bulaggi! Opět co kousek, to výjimečná a zajímavá záležitost.

Kvalitní kabelky, tašky, nabízí francouzský brand Katana. Tyto kabelky jsou z pravé kůže, v jednoduchém designu, bez zdobení a aplikací.

Mezi nové značky, které jsou v obchodě IOAMO zastoupené, pak patří také italský Chrisbella – jedná se o velmi elegantní kousky, v nabídce jsou v setu kabelka + peněženka.

Velmi jedinečné, designové jsou pak kabelky od značky NOBO – určitě si je zde také prohlédněte!

Milovníci praktických batohů tu pak ocení kousky od značek Daniel Ray a New Rebels – nechybí mezi nimi opět i výstřednější modely.

A nesmím zapomenout ani na značku Caterpillar – od té tu koupíte tašky, batohy…ve více sportovním stylu. Pánové budou tento brand jistě velmi dobře znát. :)

A mimochodem, opravdu pestrý sortiment je v obchodě IOAMO také právě pro pány – ti tu mohou vybírat nejrůznější tašky, brašny, batohy, cestovní tašky, peněženky, ale třeba také pásky…

Pánové, vám doporučuji omrknout kousky od značky Greenwood – kvalitní, stylové a originální!

Kufry tu najdete od italských značek Ormi a Roncato – jsou nádherné, lehounké a v úžasných barvičkách.

Tak co říkáte, nádherné věci, že? Já bych si tady tedy rozhodně vybrat uměla. :)

Obchod IOAMO najdete v centru Brna na Masarykově 2.

ODKAZ: IOAMO / web, eshop

ODKAZ: IOAMO / facebook

ODKAZ: IOAMO / instagram