Jarní & letní inspirace pro děti z obchodu Original Marines

Maminky – sháníte hezké a kvalitní kousky pro oživení šatníku vašich dětí? Pak určitě mrkněte na mou následující inspiraci, nafotila jsem pro vás totiž nádherné novinky v obchůdku Original Marines, který najdete v Galerii Vaňkovka. A že je tady opět z čeho vybírat! Pro holčičky šatičky, sukně, krásné komplety a také kabelky! Právě ty kabelky jsou doslova dokonalé. Kluky tu vybavíte sportovními outfity, ale koupíte tu i elegantní oblečení – saka, košile, polo trička… A seženete zde i moc hezké plavky!
Využít tu také můžete akci na bundy: 1+1 bunda za 1,- (akce platí na větrovky, šusťákovky, pláštěnky, softshell). A nakoupíte i ve výprodeji!

Víc v následujícím článku…

O nabídce obchodu Original Marines vám na svém blogu píšu už hezkých pár let – a nutno dodat, že tato značka si stále drží naprosto skvělou úroveň. Kolekce jsou tak nádherné, pestré – kdyby mí kluci byli menší, stále nakupuji pouze zde.

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka a jsem si jistá, že budete až překvapení, kolik věcí tu aktuálně uvidíte – v nabídce tu jsou jak jarní, tak už i letní kolekce, pro kluky, holčičky, ale i pro miminka!

Já vám pro inspiraci nafotila opět několik outfitů – kompletů, ať vidíte, jak krásné tu děti můžete obléct, doslova od hlavy až po paty.

Já tu pokaždé obdivuji věci pro holčičky a malé slečny – to víte, jsem máma dvou kluků a to parádění v oblékání mi vždy trochu chybělo. :)

Svou malou princeznu si tu můžete vyladit přímo dokonale! Ty různé šatičky, sukně, komplety, jednotlivé řady se stejnými vzory, motivy a obrázky…no určitě budete nadšené!

Jak píšu i v úvodu, naprosto úchvatné tu mají mini kabelečky pro malé slečny, doslova neskutečné!

Některé z těchto modelů tvarem i designem připomínají i kabelky od velmi luxusních brandů. :) Zkrátka – neskutečné – a jak jsem říkala, být tyto kabelky jen o trochu větší, vybrala bych si i já!

Nemyslete, i kluky v Original Marines oblečete perfektně!
Pro chlapečky tu nechybí pestrý výběr sportovních věcí, různá sportovní trička, kraťasy, tepláčky i celé sety.

Pokud hledáte slušivý outfit pro „malého elegána“ – tak tu najdete moc hezká saka, kalhoty, košile…

V aktuální nabídce pak nechybí i hezké plavky, v mnoha typech modelů – zvláště ty pro malé slečny jsou úžasné!

Samozřejmě i pro kluky tu plavky vyberete!

Mimo to, věděli jste, že se značka Original Marines velmi aktivně zapojuje i do koncepce udržitelnosti?
Už dlouhodobě totiž můžete do obchodů Original Marines přinést staré oblečení, které je samozřejmě čisté, bez děr, vyžehlené… Za tento starý 1 kousek dostanete 50,- kupón, který můžete do měsíce využít na jakýkoliv nezlevněný produkt v obchodě. 
Značka Original Marines se pak v rámci tohoto programu reLIFE postará o další využití starého oblečení – aby udělalo radost ještě i někomu jinému.

Maminky, stavte se do obchodu Original Marines mrknout, určitě neodejdete s prázdnou!

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram