Jarní kolekce v obuvi SALAMANDER

Je tady JARO! S ním i nové jarní kolekce v obchodech. Pokud chcete mít přehled – „kde a co“, určitě sledujte můj blog, protože mám pro vás připraveno spoustu článků a tipů, díky kterým se můžete třeba vydat do obchodů „na jistotu“. ;) Dnes to bude o botičkách! Nedávno jsem pro vás totiž pořídila velký fotoreport v obchodě SALAMANDER! A myslím, že je rozhodně o co stát… :)

Příchod jara je naprosto perfektním důvodem udělat si radost a pořídit si třeba něco hezkého na sebe a také, nové jarní „obutí“! Teplé kozačky a sněhule můžete konečně schovat hluboko do skříně a konečně je čas obout si třeba hezké polobotky, mokasíny, nebo tenisky.

Protože i mě samotnou zajímá, jak vypadají trendy v ohledu botiček pro tuto sezónu, pomalu se rozhlížím po obchodech, abych i já měla přehled. A moc ráda se s vámi o své postřehy podělím.

Nedávno jsem se stavila do obchodu SALAMANDER ve Vaňkovce, kde už mají z nové jarní kolekce opravdu slušnou zásobu a jak jsem viděla, určitě je tu z čeho vybírat.

SALAMANDER je tzv. multibrandový obchod, takže tu koupíte boty od celé řady značek – za pozornost stojí například takové brandy, jako jsou Calvin Klein, Guess, Gabor…a nově třeba i můj milovaný teniskový label New Balance (ty prodává Salamander v Olympii).

V Salamanderu ve Vaňkovce mě zaujaly nejrůznější zajímavé modely tenisek – přesně toto je typ bot, které já sama obouvám nejčastěji. Jsou pohodlné a vydržíte v nich v pohodě celý den. A ty barvičky!

Boží jsou i tyto nízké kozačky, které jsou právě na první jarní dny, kdy je nestálé počasí, přímo ideální.

Pokud dáváte přednost podpatkům – i takové jarní boty tu najdete. Krásné lodičky – jako pro Popelku. :)

V nabídce tu jsou už i první modely sandálků, opět na mě všechny působily jako opravdu hodně pohodlné.

A tyto červené nazouvací slip-ony od Calvin Klein? Láska na první pohled… :)

Co na to říkáte, vybrali byste si? Já tedy rozhodně ano!

Na víc fotek mrkněte také do fotogalerie… :)

Obchody SALAMANDER najdete v Brně v Olympii a také v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: SALAMANDER / web
ODKAZ: SALAMANDER / facebook