Jarní inspirace z obchůdku IvaDekor

Vypadá to, že jaro je už snad tady! Udělejte si doma hned hezčí, jarní atmosféru – kupte si květiny, udělejte si jarní výzdobu a třeba, pořiďte si domů i nějakou novinku – novou dekoraci, zkrátka – něco pro radost! 
Inspirujte se  v mé reportáži, zavedu vás totiž do oblíbeného obchůdku IvaDekor, který najdete v Brně na Horově 16. Právě zde můžete vybírat nádherné bytové doplňky, svíčky, bytový textil, sklo a porcelán, ale i nejrůznější dárečky – pro kohokoliv! Aktuálně je zde už pestrá nabídka i ryze jarních věcí, nechybí velikonoční zajíčci, ptáčci a další symboly jara. Stavte se – návštěva tohoto obchodu je vždy milým zážitkem!

Obchůdek IvaDekor na Horově 16 se už roky těší oblibě – ve směru bytových doplňků, dekorací, svíček, bytového textilu…je tu totiž vždy  z čeho vybírat. Mimo to, jak píšu – pokud pro někoho sháníte hezký a originální dáreček a nic konkrétního vás nenapadá, tak odtud si vždy něco hezkého odnesete. Alespoň – i já sem ráda zajdu, když pro někoho něco potřebuji a nikdy jsem ještě neodešla s prázdnou.

Sortiment obchodu se samozřejmě neustále mění, obnovuje…paní Iva sem stále shání a vybírá krásné novinky, hlavně takové, které jinde v Brně nenajdete. A samozřejmě, zboží se vždy přizpůsobuje i aktuální sezóně, nyní je tu pro vás připraveno i mnoho kouzelných a roztomilých věcí v duchu jara.

Pokud tedy hledáte opravdu jarní a hlavně, velikonoční dekorace – stavte se sem. Já vám vyfotila třeba tyto krásné ptáčky – v zajímavé kombinaci materiálů.

Nechybí pak i zajíčci a další symboly jak velikonočních svátků, tak jara…

Mezi novinky obchodu pak patří třeba tito kouzelní roztomilí mravenci! Hodí se jak do interiéru, tak i exteriéru – nejsou rozkošní?

Mě tu nadchly i tyto dekorace ze Španělska – ještěrky – z různých materiálů.

V obchodě IvaDekor pak najdete i tuto zbrusu novou část – plnou překrásných věcí. Skvělé je, že v tomto obchůdku si vyberou všichni, do jakéhokoliv typu interiéru.

Oblíbené tu jsou i nejrůznější sošky a postavičky – třeba tito andělé, jistě domů přinesou štěstí!

Lidé sem pak rádi chodí i pro sklo a porcelán. Ve stálé nabídce jsou skleničky na víno s vtipnými nápisy…

…novinkou jsou pak i nádherné skleničky na víno s komponenty Swarovski.

Stále tu pak vyberete i skleničky na prosecco z recyklovatelného plastu – od německé firmy Koziol. Opět s mnoha vtipnými, výstižnými nápisy.

Moje oblíbené tu jsou pak vtipné cedulky s nápisy!

A vyberete zde pak i svíčky od celé řady značek, super je nabídka bytového textilu, porcelánu a nejrůznějších drobností – mezi kterými určitě vyberete i milé dárečky pro vaše blízké.

Stavte se do obchůdku IvaDekor! Tady je radost nakupovat. :)

Obchod IvaDekor najdete v Brně na ulici Horova 16.

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook

ODKAZ: IVADEKOR / instagram