Jarní inspirace z butiku Plaza Fashion Store!

Dámy – i pánové! Znáte multibrandový butik Plaza Fashion Store v H-Parku na Heršpické? Jsem si jistá, že mnozí určitě ano – je tu opravdu úžasný výběr kvalitní značkové módy. Mimochodem, obdobný obchod, který nabízí také pestré a zajímavé složení značek, v Brně aktuálně jinde nenajdete! Koupíte tu třeba oblíbené bundy značky Blauer – nyní v překrásných, jarních barvách… Nádherné jsou pak také kolekce značek JOOP!, Fracomina, Replay… Nafotila jsem vám tu výběr několika jarně laděných outfiů – hlavně ty šaty, úžasné!
Mrkněte na článek s mnoha fotkami…

V multibrandovém butiku Plaza Fashion Store je k mání už pestrá jarní kolekce – a to od mnoha zde zastoupených značek. A mohu i za sebe napsat, že je zde zaručeně z čeho vybírat. Třeba tolik překrásných, originálních šatů jsem skutečně nikde jinde v tuto dobu neviděla.

Paní majitelka v tomto butiku nabízí zákazníkům kvalitní, značkovou módu – a to v různých cenových relacích. Rozhodně zde neplatí, že se jedná pouze o vysoce luxusní, finančně nákladné věci!

Například značka JOOP! – kolekce jsou opravdu úžasné, barevné, z kvalitních materiálů. Cenově jsou tyto kousky ve stále přijatelných hladinách.

Právě značka JOOP! se v Plaza Fashion Store těší narůstající oblibě – a není se tedy čemu divit! Určitě i vám doporučuji přijít se do butiku Plaza Fashion Store se značkou JOOP! blíže seznámit.

Já tu ovšem pokaždé obdivuji hlavně šaty. Sama ryze ženskou módu miluji, šaty nosím – pokud to počasí dovolí – snad celoročně. :) A výběr šatů je zde skvělý!

Nádherné šaty jsou zejména od značek Fracomina a Replay. Musím uznat, že oba uvedené labely přichází na každou sezónu s opravdu překrásnými kolekcemi. Já tu obdivovala třeba tyto šaty – mají zajímavý vzor, úžasný materiál a mimo to, vytváří moc hezkou siluetu.

Roztomilé jsou pak i tyto modré šatičky…

…nebo i model v bílé barvě, z materiálu typu Madeira krajky.

Nicméně, v butiku Plaza Fashion Store koupíte i více sportovní kousky – třeba džíny! Moc hezké jsou tyto, právě od značky JOOP! Střihově aktuálně vysoce módní a mohu napsat, že i pohodlné!

Jinak doporučuji omrknout i značku Blauer! Právě Blauer, ale i JOOP! jinde v Brně neseženete!
Bundy „blauerky“ jsou velmi oblíbené – kvalitní.

Na jaro tu můžete koupit lehounké bundy Blauer, ale i saka, nebo vesty. Na výběr buď v neutrálních odstínech, nebo v zářivých barvičkách.

Mým favoritem byla tato bunda v mé milované khaki!

Mimo oblečení tu pokaždé vyberete i boty, nebo kabelky. Zejména tedy co se bot týká, tak zajímavé, originální v běžných obuvích určitě nenajdete!

Kabelky pak nabízí opět od značek Replay, Fracomina, nebo Pinko…

Zmínit pak musím, že tu nakoupí jak ženy, tak i pánové – pro ty tu mají také super výběr! A moc hezké jsou i dětské kolekce od španělské značky Mayoral.

Stavte se do Plaza Fashion Store, tady je radost vybírat! Určitě tu objevíte něco hezkého, co zaručeně oživí váš jarní šatník. :)

Obchod Plaza Fashion Store najdete v brněnském H-Parku na Heršpické 1009/11c, nakupovat můžete také na eshopu, viz odkaz níže!

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / web, eshop
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / facebook
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / instagram