Jak se dostat snadno, rychle a bez námahy do formy? Vyzkoušejte ošetření na přístroji Wonder Prestige v Salonu Efa!

Toužíte se dostat do formy – zhubout, zpevnit postavu, zbavit se celulitidy…? Věřím, že na tuto otázku si určitě všichni odpovíte ANO. :) Samozřejmě, je nutné pro to něco dělat, upravit si životosprávu, zdravě jíst, hýbat se – a toto vše pak třeba i podpořit účinným přístrojovým ošetřením. Jedno takové – a velmi unikátní – bych vám totiž chtěla ve svém následujícím článku představit!
Jedná se o ošetření přístrojem Wonder Prestige, který je v Brně pouze v Salonu Efa na Novomoravanské. Tento přístroj elektromagnetickým a neurostimulačním působením efektivně zpevňuje svalstvo a odbourává tuk. Nespornou výhodou pak je ošetření několika partií zároveň v rámci jedné terapie. Výsledky před a po u klientů jsou až neuvěřitelné! Mrkněte v mém článku níže a inspirujte se – tento přístroj vám může pomoci k vysněné postavě!

Jak mi určitě dáte za pravdu, v dnešní moderní době existuje už celá řada zajímavých a hlavně, účinných metod, které nám pomohou formovat postavu, hubnout, posilovat a celkově se starat o naši krásu, a to i bez nutnosti invazivních zákroků.

Sama jsem právě zastánkyní neinvazivní péče o sebe – říkám si, „dokud to jde“, budu se o sebe starat jen vhodnou kosmetikou, správnou stravou, dostatečným pohybem a právě, mám velmi ráda i osvědčená přístrojová ošetření! Některá totiž dokáží téměř až zázraky!

Myslím, že přesně to je i případ jedinečného přístroje Wonder Prestige, který má coby jediná v Brně ve svém Salonu Efa i paní Eva Kotková. Opravdu, jedná se o skutečnou exkluzivitu, tento přístroj vyniká už ve více směrech!

Přístroj Wonder Prestige je skvělý tím, že dokáže působit na více partií těla zároveň (obvykle jsou přístrojová ošetření cílena vždy jen na jednu konkrétní partii).
U přístroje Wonder Prestige se ošetřuje několik partií zároveň – konkrétně stehna, zadeček, břicho, boky a paže. Terapie trvá vždy 25 minut, je bezbolestná – navíc u ní ležíte. Ovšem, vaše svaly velmi intenzivně pracují – těch 25 minut dokonce intenzitou svalového zapojení nahradí i více hodin ve fitness centru.

Přístroj Wonder Prestige působí na principu elektromagnetických a neurostimulačních přenosů přímo hluboko do podkoží, do svalů. Svaly se na základě těchto podnětů aktivně zapojují, dochází k silným svalovým kontrakcím. Samozřejmě intenzitu působení přístroje vám během terapie paní Eva nastavuje dle pocitů, vnímání, atd…

Aby přístroj správně působil, je nutné si před ošetřením obléct speciální komplet, který se navlhčí. Na tento komplet se pak nasazují pásy napojené na přístroj – vy už pak jen ležíte, Eva vám vybere také program s daným cílem. Přístroj se zaměřuje na budování svalové hmoty, posílení pánevního dna, eliminaci celulitidy a samozřejmě i hubnutí. Mimo to, prokazatelné je i pozvednutí zadečku. :)

Programy ošetření jsou pak různé – pro muže i ženy.

Ze začátku je ideální chodit na ošetření 2x týdně, dále pak dle domluvy na udržení výsledků.

V Salonu Efa si můžete koupit balíček po 8 ošetřeních – balíčky jsou i cenově zvýhodněné.

Před zahájením terapií vás Eva změří i na speciální váze, kdy je z výsledku patrné rozložení svalů, tuků a vody ve vašem těle. Dle toho vám pak i sestaví nejvhodnější program. Je fajn nechat se také vyfotit před zahájením terapií a po skončení – uvidíte výsledky! Ty vás pak mohou motivovat se lépe o sebe starat. :)

Ošetření na přístroji Wonder Prestige jsou skvělým doplňkem pro dosažení vysněné postavy! Samozřejmě je nutné dodržovat zásady zdravého životního stylu, zdravě jíst, hýbat se – ovšem taková ošetření vás k vytouženému cíli posunou mnohem snáze. 

Salon Efa pak nabízí i další služby, kosmetiku, permanentní make-up… Můžete zde také využít!

Dámy i pánové – inspirujte se a vyzkoušejte ošetření na přístroji Wonder Prestige! Sama jsem testovala a věřím, že je opravdu účinné, svaly i po jednom ošetření druhý den bolí a jsou namožené, jistě znáte ze cvičení. Je tedy evidentní, že opravdu dochází ke svalovým kontrakcím, které svaly posilují.

Salon Efa najdete v Brně na Novomoravanské 346/28.

ODKAZ: SALON EFA / web
ODKAZ: SALON EFA / facebook
ODKAZ: SALON EFA / instagram