Jak se dostat rychle do formy? Pravidelným cvičením s trenérem!

Jak se dostat snadno a rychle do formy? Zhubnout, získat svalovou hmotu, nebo i odstranit bolest zad? Ideálně cvičením, to přece všichni dobře víme. :) Nejtěžší je se odhodlat, začít a hlavně, cvičit pak správně a efektivně. Právě správnost provádění všech cviků je zcela zásadní – pro to, aby se efekt dostavil a co nejdříve. Nejlepší je se v tomto směru svěřit do péče osobního trenéra, který se vám bude individuálně věnovat. A jednu skvělou fitness trenérku bych chtěla vám, dámy, doporučit! Jmenuje se Aneta Hrušková, cvičí ve Fitness Boby a je opravdu moc šikovná! Má v oboru fitness mnohaleté zkušenosti, oceníte milý a empatický přístup a také, cvičení s Anet vás bude bavit! A i to je nesmírně důležité. 
Jak tréninky s Anet probíhají, co očekávat, na co se můžete zaměřit? Víc v následujícím článku…

Určitě mnozí se cvičením ve fitku začínáte, nebo začít chcete. Ovšem, určitě někteří nevíte, jak cvičit správně – jak a které stroje používat, abyste si třeba i neublížili, jakou četnost a frekvenci opakování cviků nastavit, jak správně zařadit kardio tréninky… Je to věda a skutečně, není to jen tak.

Opakuji, že pokud cviky neprovádíte správně, je to většinou opravdu až k ničemu… Výsledky se nedostaví a co víc, dokonce si můžete i ublížit, přetížit se, způsobit si bolesti kloubů, svalů…

Pokud jste se tedy rozhodli, že cvičit začnete, svěřte se do rukou profesionálního trenéra. A my, ženy, rozhodně víc oceníme trenérku – ženu, že? Proto, jednu takovou bych vám chtěla doporučit!
Sama jsem měla už pár tréninků s moc milou a šikovnou ženskou trenérkou, s Anetou Hruškovou. Aneta cvičí ve Fitness Boby, které je velmi oblíbené – je to velké a dobře vybavené fitness centrum, kam můžete chodit cvičit i bez členství, což je taky fajn.

Aneta je osobní fitness trenérkou, což znamená, že se po dobu vašeho tréninku věnuje jen a pouze vám. Je s vámi po celou dobu tréninku, dohlíží na to, abyste cvičili správě, efektivně… Pokud čemukoliv nerozumíte, ptejte se – Anet tu je od toho, aby vám byla ve všem nápomocná.

Před tím, než tréninky s Anet zahájíte, si dáte osobní konzultaci – ta je zdarma. Pobavíte se o tom, jaké máte cíle – zda chcete zhubnout, posílit, odstranit bolest zad, na jaké partie se chcete více zaměřit… Anet zajímají i případné zdravotní indispozice a také, váš životní styl – i to pomůže ukázat, jak správě cvičení pro vás nastavit.

Tréninky probíhají vždy cca hodinu, hodinu a čtvrt. Anet vám doporučí vhodné kardio, vyberete stroje, na kterých cvičit… Cvičení s trenérkou rozhodně není nudné, nejste sami, máte u sebe dozor – a hlavně, Anet je moc milá, empatická, takže si takový čas užijete. A i o tom to je!

Nutno napsat, že Anet má fajn ceny za tréninky, a to 500,- za lekci. Pokud si objednáte více tréninků, nabízí i zvýhodněné balíčky, 10 tréninků za 4500,- a 20 tréninků 9000,-.
Pokud na trenérkou uvažujete, zkuste se sejít s Anet!
Zde kontakty: Aneta Hrušková,

731 177 546
anetkahr@seznam.cz

ODKAZ: ANET HRUŠKOVÁ / facebook
ODKAZ: ANET HRUŠKOVÁ / instagram