Inspirace ze Freeportu – nový obchod Vossen & sportovní tipy z prodejen Alpine Pro a Rossignol

Opět mám pro vás inspiraci z outletového centra Freeport! Tentokrát vám představím jednu zbrusu novou prodejnu – a to rakouské značky Vossen, která nabízí překrásné a kvalitní ručníky, župany, koupelnové koberečky…
Ovšem, ani tentokrát nebudete ochuzeni o módní tipy, které pro vás mám z obchodů Alpine Pro a Rossignol. Tyto značky vám jistě nejsou cizí – určitě už tedy víte, že mám pro vás článek plný sportovní módy – pro outdoorové sporty, ale i na kolo!
Čtěte dál!

Jak určitě víte, nákupy ve Freeportu se vyplatí!
Ať už sháníte oblečení, boty, doplňky, sportovní módu a vybavení…tady vždy nakoupíte za fantastické ceny! Všechny prodejny ve Freeportu totiž nabízí outletové řady, vše je až o 70% levnější, než v neoutletových obchodech stejných značek.

Opět mám pro vás pár tipů, na výhodné a skvělé nákupy!

Nejdříve vás zavedu do nové prodejny rakouské značky Vossen, ta je ve Freeportu otevřena cca od března.

Obchod se zaměřuje na kvalitní ručníky, župany, koupelnové koberečky, a to stejnojmenné rakouské značky Vossen. Mimo to, pořídíte zde i nádherné povlečení a prostěradla, a to rovněž od rakouské značky – Fleuresse.

Musím napsat, že jsou to překrásné kousky, ručníky na první dojem vysoce kvalitní, měkké, hebké. A ten výběr mnoha barev, designů!
Oceníte zde i pestrý výběr letních plážových osušek.

Zkrátka – tyto nutnosti (nejen) do koupelny v takto pestrém výběru jen tak někde nenajdete. Navíc, za super ceny (opět se jedná o outletové řady).

Mimochodem, na vybrané kusy zde platí 20% dodatečná sleva!

Tak a jdeme na módní tipy – nejdříve z obchodu Alpine Pro.
Tento brand vám také jistě nemusím nijak zvláště představovat – jedná se o českou značku, která navrhuje a šije kvalitní oblečení pro sport i volný čas – v sortimentu pro muže, ženy, ale i pro děti.

Mimochodem, tato značka sponzoruje i český Olympijský tým!

Aktuálně se v obchodě Alpine Pro vybavíte pro veškeré letní outdoorové sportovní aktivity – na kolo, do přírody, pod stan, na výlety…. Mimo to, moc hezké kousky tu pořídíte i pro každodenní nošení.

Zmínit pak musím i velké slevy, které se tu nyní týkají většiny zboží.
Výše slev je pak až 70%, co se už na výsledné ceně zásadně projeví.

Nafotila jsem vám pár sportovních outfitů také v obchodě prémiové značky Rossignol!
Věděli jste, že tento brand mimo lyže – kterými se proslavil – nabízí také kvalitní cyklo oblečení a doplňky?

To vše v obchodě Rossignol nyní koupíte – a to nejen od brandu Rossignol, ale také od dalších labelů, jako jsou Spyder a Ziener.

Já vám nafotila pár dámských outfitů na kolo – nadchla mě zde cyklistická sukně, jejíž součástí jsou ovšem cyklistické šortky.

Pořídíte zde i nádherné dresy, lehké letní bundičky, vesty, cyklistické kalhoty, šortky…
Outfity na kolo si můžete sestavit kompletní, a to i včetně doplňků – mají zde i rukavice, přilby na kolo a pak i cyklistické tretry!

Mimo to, koupíte zde i krásná a kvalitní kola – samozřejmě opět za ty nejlepší ceny, outletové! :)
Zkrátka, také v tomto obchodě se nákupy více než vyplatí! :)

I pro sportovní aktivity se ve Freeportu vybavíte – stavte se sem!

ODKAZ: FREEPORT / web
ODKAZ: FREEPORT / facebook
ODKAZ: FREEPORT / instagram