Inspirace z obchodu Original Marines – pro děti! ;)

Maminky! Mám pro vás opět velkou inspiraci – a pro vaše dětičky! :) Nedávno jsem se stavila mrknout do svého oblíbeného obchodu Original Marines, který najdete v Galerii Vaňkovka. Je tu krásná jarní kolekce – pro inspiraci jsem vám ji opět nafotila… :)

Tento obchod mě svým výběrem nikdy nezklame. Mají tu pro dětičky tolik krásných věcí! A to už i pro ty nejmenší miminečka… :) Stále tu přibývají novinky z jarní a letní kolekce, která je moc vydařená – barevná, veselá. Věřím, že se bude vám i vašim dětem líbit.

Co tu aktuálně najdete? Pořídila jse spoustu fotek – ty vám určitě řeknou nejvíc… :)

Pro miminka je tu stálá kolekce, barevně rozdělená pro holčičky a chlapečky. Spoustu věcí tu pořídíte ale i v neutrální bílé barvě.

V nabídce pro miminka nechybí oblečení, ale také doplňkový sortiment – deky, plínky, čepičky… vše spolu vzájemně hezky ladí, tak tu můžete pořídit rovnou celou výbavičku.

Pro holčičky – batolata, ale i ty větší, tu koupíte spoustu holčičí parády. :) Sukně, šatičky, legínky, trička…

Holčičky určitě uvítají růžovou barvu a potisky, takových věcí je tu mnoho. ;)

I pro kluky tu mají krásné oblečení. Musím říct, že pro kluky to, co se nabídky týká, nebývá v obchodech „nic moc“, většinou jen nudné, jednobarevné, maximálně proužkované oblečení. Ovšem v Original Marines mají právě pro kluky krásné kousky, vesele barevné a perfektní střihy.

Krásné věci, že? Za mě je značka Original Marines svou nabídkou rozhodně tou NEJ s dětským sortimentem. :)

Spoustu fotek si prohlédněte také ve fotogalerii.

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram