Inspirace z Mikulova – představuji nové apartmány Soul Apartments!

Věřím, že pokud bych se vás zeptala, zda máte rádi Mikulov – jezdíte sem, na výlety, pobyty…tak by se vás s kladnou odpovědí ozvalo spoustu. Toto malebné městečko naší krásné jižní Moravy je oblíbeným turistickým cílem a jezdí sem lidé z celé země. A my z Brna to sem máme jen kousek! Mikulov je nejkrásnější – tedy za mě – vždy v létě, kdy se tu můžete procházet starobylými uličkami, židovskou čtvrtí, posedíte ve vinárnách, bistrech… Ideální je strávit tu vždy pár dnů – a ptáte se, kde se zde nejlépe ubytovat?
Ráda bych vám právě v Mikulově doporučila úžasnou novinku, apartmánový dům se 4 apartmány – SOUL APARTMENTS! Byla jsem se zde podívat a můžu napsat, že toto je opravdu velká stylovka! Překrásné apartmány ve vintage designu, posezení na terase, vířivka, brzy vinný sklep a ten výhled odtud! Troufám si napsat, že hezčí ubytování v Mikulově nenajdete…
Inspirujte se v mém článku!

Mikulov je i mou srdeční záležitostí, mám odtud tolik hezkých vzpomínek! Jezdím sem několikrát do roka a nejraději vždy v létě – s partou kamarádek! Obejdeme naše oblíbené vinárničky, bistra, projdeme se na Svatý kopeček, k zámku… V Mikulově je krásně a hlavně, je tady vždy co dělat! Toto město má zkrátka svou dokonalou atmosféru – jistě víte, o čem píšu. Mikulov je totiž láska – a nejen ta moje. :)

Pokud do Mikulova taky rádi jezdíte – třeba i na více dnů a přemýšlíte, kde se zde ubytovat, mám pro vás jeden – za mě úžasný – tip! Samozřejmě, v Mikulově je mnoho hotelů, penzionů, já vám chci ale doporučit jednu opravdovou stylovku – ubytování, díky kterému si kouzlo celého Mikulova vychutnáte ještě o to víc!

Nedávno jsem se totiž zajela podívat na mikulovskou novinku, na apartmánový dům SOUL APARTMENTS
Tyto apartmány v Mikulově k pronájmu najdete na Pavlovské 21, jen pouhé dvě minutky chůze od mikulovského náměstí! Což je také důležité zmínit – ubytování je takřka v centru!

Jsem si jistá, že takto stylové ubytování v Mikulově jinde není – já jsem tedy byla z apartmánů naprosto okouzlena!

Soul Apartments – to jsou celkem 4 apartmány v překrásném domě, veškeré prostory zde jsou nově zrekonstruované. Apartmány mají kapacitu 2 pro 3 a 2 pro 4 osoby.
Důležité je pak napsat, že je možné si pronajmout i všechny 4 apartmány zároveň – třeba pro větší skupinku lidí. V případě rezervace všech apartmánů je pak nastavena samozřejmě i výhodnější cena.

Ubytování zde pak probíhá v rámci self-checkin, kdy hosté obdrží na základě rezervace kód, přes který se do apartmánu dostanou.

Každý z apartmánů má svůj vlastní vchod. Využít zde můžete překrásnou terasu s posezením – s venkovním nábytkem, na horní terase je hostům k dispozici velká vířivka. A ten výhled odtud? Nemá chybu!

Užijete si výhled nejen na Mikulov, ale i na Svatý kopeček. Zkrátka, toto designové ubytování v Mikulově je ve všech ohledech jedinečné!

Apartmány jsou komfortně vybavené – já musím zmínit hlavně dokonalý repasovaný nábytek ve vintage stylu. Repasování dělala mikulovská firma Freya Vintage Style a co kousek, to skvost!

V každém apartmánu pak hosté najdou kuchyňku, koupelnu, posezení… V lednici jsou pro vás připravená i vína k zakoupení!

Jinak musím zmínit, že zde bude brzy i překrásný vinný sklep s posezením, sklep je již hotový, jen se čeká na dovybavení nábytkem.

Ubytování v soukromí v Mikulově? Myslím, že právě apartmány Soul Apartments jsou přímo dokonalou volbou, co říkáte?

To hlavní – jak si zde ubytování rezervovat?
Apartmány Soul Apartments si můžete rezervovat na základě poptávky přes email soulmikulov@gmail.com, nebo telefonicky na čísle 723 403 750.

ODKAZ: SOUL APARTMENTS / facebook
ODKAZ: SOUL APARTMENTS / instagram