Inspirace z Freeportu – z obchodů MARC O’POLO a MUSTANG!

Také si rádi uděláte radost něčím hezkým na sebe, ovšem – nechce se vám za nové kousky do šatníku utrácet příliš moc peněz? Pak je skvělou volbou nakupování v outletových prodejnách! Tady totiž vždy a a zaručeně ušetříte!
Proto, zajeďte si do outletového centra Freeport, nabídka zdejších obchodů je skvělá, pestrá – pro celou rodinu! Já mám pro vás opět inspiraci ze dvou prodejen ve Freeportu – a to od značek Mustang a Marc O’Polo! Na své si v těchto obchodech přijdou zejména milovníci denimu, ale překvapil mě i pestrý výběr kabátů, podzimních a zimních bund… Čtěte dál a mrkněte i na spoustu fotek!

Nákupy ve Freeportu, to je pokaždé přímo radost! Výběr je skvělý a nutno napsat, že tu jsou zastoupeny i velmi zajímavé a žádané značky. Patří mezi ně bezesporu GAP, ALDO, Only, Guess, Levis, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Nike, Puma, nebo Mustang a Marc O’Polo… A samozřejmě, mnohé další!

Zkrátka, myslím, že co se nabídky týká, nemá toto outletové centrum široko daleko konkurenci. A to samozřejmě i díky příznivým cenám. Všechny obchody ve Freeportu totiž nabízí outletové kolekce – tudíž jsou zde ceny až o 70% nižší než v neoutletových obchodech stejných brandů.

Tak – a k dnešní inspiraci! Opět vám představím nabídku obchodů dvou značek, kterými jsou Mustang a Mar O’Polo – jistě budete tyto názvy minimálně dobře znát. :)

Mustang je v první řadě značka denimová a výběr džínů, ten je tady tedy doslova úžasný! Tolik střihů, typů, barev, délek… Určitě pro každého něco a hlavně, také pro každý typ postavy.

Já se právě na džíny v tomto obchodě zaměřila – a ukážu vám 4 outfity se 4 různými typy džínů.

Mou láskou na první pohled – tyto lila v oversized střihu! Lehce jsem si ohrnula nohavice, ale není to nutností.

Krásná barva, která se dá skvěle kombinovat.

Pak tyto, ve zvonovém střihů – krásně prodlouží nohy a jsem stále velmi trendy.

Krásné jsou i džíny ve zkrácené délce, ideálně jsou ovšem hlavně pro vysoké postavy.

A poslední, volnější v boyfriend střihu, skvěle zamaskují širší stehna a boky.

Zkrátka, džíny si tu určitě vyberete – k nim tu mají i hezká trička, mikiny, ale i další doplňky.

Výběr je v obchodě Mustang samozřejmě také pro pány!

V obchodě Marc O’Polo je výběr džínů také, ale není už tak pestrý jako u předchozí značky. Nicméně, nadchle mě zde sortiment kabátů a bund – v mnoha typech!

Takže, právě bundy jsem vám zde nafotila pro inspiraci – myslím, že si opět vybere každý.

Příjemně mě také překvapilo, že bundy v obchodě Marc O’Polo mají dostatečně dlouhé rukávy – u mnohých jiných značek mívám s tímto obvykle problém.

Moc příjemné jsou pak i lehké podzimní kabátky, mají je ve více barvách.

Tak co, vybrali byste si? Já věřím, že určitě ano – zajeďte si na výhodné nákupy do Freeportu! :)

ODKAZ: FREEPORT / web
ODKAZ: FREEPORT / facebook
ODKAZ: FREEPORT / instagram