Inspirace z Freeportu – z obchodů Gant & Calvin Klein

Je tu podzim a právě už i podzimně laděná bude moje další inspirace z outletového centra Freeport! Tentokrát vám představím kolekce z obchodů dvou velmi oblíbených značek, kterými jsou Gant a Calvin Klein! Určitě je všichni znáte a máte je rádi – dámy, zejména tedy v prodejně Calvin Klein si zaručeně vyberete, mají tu tak nádherné věci! Opět jsem vám nafotila pár outfitů – mrkněte v článku níže!
POZOR – Freeport bude už brzy slavit narozeniny – 21. září zde bude probíhat i skvělá narozeninová akce s programem, můžete se těšit na módní přehlídky, DJe… Ovšem už i celý předchozí týden, od 16. do 22. září budou v obchodech ve Freeportu probíhat narozeninové slevy a akce – nakoupíte zde ještě výhodněji! Naplánujte si sem proto cestu, vyplatí se to! :)

Musím napsat, že výběr je v obchodech ve Freeportu pokaždé skvělý. Kolekce jsou pestré, navíc ceny jsou stále velmi přijatelné. A nakupovat výhodně, to zkrátka vždy potěší, že?

Navíc, jak jsem zmínila v úvodu, ve Freeportu se budou slavit narozeniny! Ta hlavní narozeninová oslava proběhne v sobotu 21. září, těšit se můžete na pestrý program – samozřejmě zdarma, na módní přehlídky, DJe, soutěže…  Více informací k této akci ZDE.
Nicméně už i celý předchozí týden, konkrétně od 16. do 22. září budou ve zdejších prodejnách probíhat narozeninové slevy. Právě v průběhu tohoto týdne tedy ve většině obchodech nakoupíte ještě výhodněji – proto, naplánujte si do Freeportu cestu!

Já pro vás mám tentokrát inspiraci z obchodů Gant a Calvin Klein – určitě vám právě tyto značky nemusím představovat, těší se všeobecné oblibě!

V obchodě Gant nakoupíte už krásné věci v duchu podzimu – svetříky, prošívané vesty, lehké bundy, košile, džíny, nebo i trendy manžestrové kalhoty…

I barevně k sobě věci moc hezky ladí, můžete si tu nakombinovat i kompletní outfit!

Gant nabízí stylově víceméně sportovně – elegantní módu, kdy pohodlí je na prvním místě!
Oceníte i kvalitní a příjemné materiály, perfektní zpracování, propracované detaily.

Oblečení Gant určitě užijete hlavně pro běžné, každodenní nošení.

Co se pak týká cen, tak v prodejně Gant jsou ceny o 50% nižší, než v neoutletových obchodech této značky!

Několik outfitů jsem nafotila také v obchodě Calvin Klein – ten se díky své pestré a skvělé nabídce řadí k těm nejoblíbenějším ve Freeportu! A i za sebe můžu napsat, že tu mají vždy tak nádherné věci!

Kolekce jsou v obchodě Calvin Klein pestré, barevné, najdete v nich jak jednoduché, elegantní kousky, tak i takové, které jsou více extravagantní, výstřední…

Vybrala jsem pár kousků, které užijete právě i nyní, na podzim – získaly si mě krásné úpletové šaty ve fialkové barvě – ta je stále velmi IN!

Nádherné tu mají i lehké bundy, kabáty.

V obchodě Calvin Klein si na své přijdou i příznivci výrazných barev – v kolekcích se zde prolínají modrá, žlutá a právě i fialková.

Mimochodem – v obchodě Calvin Klein budou v narozeninovém týdnu, tedy od 16. do 22. září platit slevy, konkrétně 20% na džíny, kalhoty, svetry, mikiny!

Zajeďte si do Freeportu!

ODKAZ: FREEPORT / web
ODKAZ: FREEPORT / facebook
ODKAZ: FREEPORT / instagram