Inspirace z butiku Toscana Store

Dámy, pokud nějaký butik v Brně musíte zaručeně znát, je to právě Toscana Store! Tady je totiž výběr tak překrásných věcí, na které jinde skutečně nenarazíte. Pokud si rádi oblékáte výjimečné, originální kousky, tady jste na správné adrese. Aktuálně tu koupíte opravdu vše, na co si jen vzpomenete – úžasné šaty, topy, komplety, košile a džíny, ale také boty, kabelky a další doplňky. Já vám v butiku Toscana nafotila několik outfitů pro inspiraci, mrkněte v mém následujícím článku!
A POZOR – věci je možné objednat i přes zprávy na Instagramu @toscanastore_cz

Osobně je mi butik Toscana velmi blízky, přesně tento styl módy je totiž i to, co sama ráda nosím. Nevšední, nápaditý a originální. Opravdu, tak hezké a zajímavé věci v Brně jinde neseženete!

Paní majitelka svůj obchod zásobuje opravdu pečlivě, výběrem té nejlepší italské módy – a to od značek, jako jsou Kocca, Imperial a mnohé další. Baví mě, jak tu můžete kombinovat i jedinečně barevné outfity, nebo takové, které jsou i lehce extravagantní! Ano, i lehké výstřednosti se zde nebojí a to je skvělé! Za sebe totiž napíšu – že v módě se rozhodně nemusíte bát vyčnívat z davu.

Co aktuálně v Toscana Store najdete? Je toho opravdu spoustu!

Šaty! Sama miluji ryze ženskou módu a šaty, sukně…nosím asi nejraději. Právě šatů je zde skutečně mnoho.

Více elegantní jsou třeba tyto – z krajky, ovšem materiál je velmi příjemný, pružný. I takové šaty se nosí skvěle!

Tyto šaty tu jsou v několika barvách i délkách – a užijete je pro různé příležitosti!

Naopak více sportovní jsou pak denimové šaty, klidně k nim můžete obout i tenisky. Jsou pohodlné a hlavně, vytváří moc hezkou siluetu postavy.

Velmi nevšední a zajímavé jsou pak tyto, plizované a s asymetricky prodlouženým předním dílem. Krásný je i kombinace hnědé a růžové barvy – koho by napadlo, jak mohou spolu vypadat dobře, že?

Sama jsem milovnicí kompletů, můžete jednotlivé kousky nosit spolu, nebo každý zvlášť – mou lásku na první pohled byl tento komplet růžový. Je z měkkého, teplákového materiálu, právě takový outfit jistě vynosíte opravdu často!

Komplety mají v butiku Toscana Store třeba i z bílého denimu – tento navíc s nevšední zdobenou aplikací.

A zmínit pak musím také overaly! I ty jsou v butiku Toscana zastoupeny.

Dámy, zastavte se do Toscana Store mrknout, jsem si jistá, že budete z té pestré nabídky nadšené!
A připomínám, je možné věci objednávat i přes zprávy na Instagramu Toscana Store, viz odkaz níže.

Butik Toscana najdete v centru Brna na Veselé 37.

ODKAZ: TOSCANA STORE / facebook
ODKAZ: TOSCANA STORE / instagram