Inspirace z brněnského second handu Bellitex

Určitě mnozí víte – i ze své vlastní zkušenosti – že v second handech se dají ulovit super kousky. Rozhodně neplatí, že za nákupy v „sekáči“ bychom se měli stydět – naopak! Je přece skvělé dát obnošenému oblečení další šanci, v podstatě i toto je cesta udržitelnosti, která je v současné době aktuálním tématem. A jak píšu, v second handu můžete najít velmi hezké věci, které vám udělají radost – nejen vzhledem, ale i cenou. Proto, když jsem byla oslovena, zda bych vám nepředstavila nabídku obchodů, outletů a second handů Bellitex neváhala jsem. Ukážu vám, jaké módní poklady doslova „za pusu“ můžete v takových prodejnách objevit!
Inspirujte se v mém článku…

Co se oblékání týká, je mou hlavní prioritou orginalita a určitá vlastní výjimečnost. Vybírám vždy kousky, které jsou zajímavé zpracováním, detaily, materiály a samozřejmě, musí mi dobře sedět, to je také důležité.

Pokud bych měla psát pak o značkách, luxusních kouscích… Nemám v tomto tak vyhraněný vkus. Spíš mě baví věci různě kombinovat, dražší věci s levnějšími. A opravdu nemám problém si koupit super kousky v second handu. Ba naopak! Zajít si do „sekáče“ je totiž pokaždé až zážitek, jako bych šla na „módní lov“ – s nadsázkou řečeno. :)

Mimochodem, ze second handů mám ve skříni několik skvělých úlovků, na které jsem patřičně hrdá a ráda se jimi pochlubím. :)
Jak jsem napsala, nákupem oblečení ze second handů můžete mít i dobrý pocit, že podporujete způsob udržitelnějšího fungování. Je přece hezké dát obnošenému oblečení další šanci…

Tak, to jen v krátkosti na úvod – teď už to hlavní, kam v Brně do second handu?
Chci vám v tomto článku představit prodejnu Bellitex, kterou najdete na Štefánikově 837/3.

Bellitex je síť prodejen kvalitního tříděného second hand oblečení, bot, hraček, bytového textilu a módních doplňků, obchody najdete po celé ČR.

V obchodech najdete nerůznější oblečení, také značkové – například od brandů Guess, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, Philipp Plein, Desigual a řada dalších. Oblečení pochází z Německa, z Rakouska a z Turecka. 

Veškeré oblečení si Bellitex sám třídí ve vlastní třídírně, prodávají vše jen ve kvalitě I. jakosti. 
Důležitou informací je, že veškeré zboží 100 % recyklují, co se neprodá u nás, exportují do dalších zemí.

Bellitex provozuje dva typy obchodů – klasické second hand prodejny, kde se zboží postupně doplňuje a hrabárny, kde ve dvou týdenních cyklech naskladňují vždy nové zboží, které se po týdnu prodeje výrazně zlevní a po týdnu slev kompletně nahradí novým second hand zbožím.

Já jsem vám v brněnské prodejně Bellitex na Štefánikově nafotila pár outfitů pro inspiraci – sama jsem zde vybrala několik modelů, které mně osobně zaujaly. A myslím, že mi musíte dát za pravdu, že věci to jsou opravdu moc hezké a rozhodně si zaslouží ještě další nošení.

V obchodě Bellitex na Štefánikově můžete najít i mnoho značkových kousků – já tu vyzkoušela super džíny ze Zary, z Manga, mají tu třeba i věci od brandů, jako jsou Tommy Hilfiger, Calvin Klein…

V aktuální nabídce tu najdete opravdu vše – tedy džíny, trička, svetry, kabáty, bundy, sportovní šaty, společenské šaty… Výběr je tu jak pro ženy, tak i pro muže a děti. A mimochodem, některé věci jsou tu outletové – zcela nové, ještě s původní visačkou. :)

Mimo to, pravidelně tu připravují i různé prodejní akce na vybrané druhy zboží.
Cenově tu nakoupíte již od cca 49,-.
Pro zákazníky Bellitex nabízí i věrnostní karty zákazníků, nákupy se sčítají, při nákupu za více než 2.000,- pak dostanete poukaz na 200,-, který v prodejně můžete uplatnit. Věrnostní odměny mohou zákazníci využít na jakékoliv prodejně Bellitexu, nejen tam, kde si založí kartu, což je výhoda.

Zajděte se do obchodů Bellitex mrknout! Třeba tady taky najdete něco, co vám udělá velkou radost! :)

V Brně najdete prodejny Bellitex:

  • na Štefánikově 837/3
  • Pekařská 420/10 (tam je nově značkový outlet a opravdu luxusní second hand)
  • Hrabárna na Křenová 184/58

Další se bude otevírat během listopadu na Jánské 448/10 v Brně.

ODKAZ: BELLITEX / seznam prodejen

ODKAZ: BELLITEX / web
ODKAZ: BELLITEX / facebook
ODKAZ: BELLITEX / instagram

ODKAZ: BELLITEX / prodejna Brno Štefánikova / facebook