Inspirace pro váš interiér i exteriér! Představuji nový showroom designových stěrek – Creativa Exclusive Paint

Mám pro vás opět zajímavou inspiraci ve směru designu interiéru i exteriéru! Moje kamarádka mi nedávno představila překrásný showroom designových stěrek – a ráda bych mu věnovala prostor i zde, na mém blogu. Zaručeně si to totiž zaslouží! Tento zbrusu nový showroom se jmenuje Creativa Exclusive Paint, najdete ho na Vídeňské 2 v přízemí zdejší nové budovy Viviena. Už jen samotné prostory jsou doslova úchvatné – vzorky stěrek jsou zde tak vkusně a originálně představeny, že věřte – už jen návštěva showroomu pro vás bude příjemným zážitkem! Design showroomu mimochodem navrhlo uznávané studio Design ATAK pod vedením pana Sinajského. 
Pokud tedy aktuálně řešíte design interiéru, exteriéru – čtěte dál. Opravdu, tak překrásné stěrky v tak pestrém výběru, navíc za rozumné ceny, v Brně jinde nenajdete…

Věřte, že vše kolem designu a vybavení domu je i pro mě osobně velmi blízkým tématem, a to už (neplánovaně :) 3 roky. Naše rekonstrukce domu i celé stěhování se nám „lehce“ časově protáhlo – ale kdo se v tomto oboru pohybuje tak ví, že to není nic neobvyklého… :)

Každopádně, za ty tři roky jsem se lehce zorientovala ve všech možných způsobech dekorování interiéru, ať už se jedná o designové obklady, dřevěné vertikální lamely, dekorace z exkluzivních kamenů a také, designové stěrky.

Stěrky jsou trendem posledních několika let – právě stěrky váš interiér, jeho celkový design, dokáží pozvednout na naprosto jinou, exkluzivní úroveň.
V dobách před pár lety se design stěn, jejich podoba, nijak významněji neřešila. Maximálně se provedl barevný nátěr, vrcholem designové tvorby pak byla akorát tak tapeta… :)

Ale stěrky, to je něco jedinečného, dokonalého – vdechnou interiéru (ale i exteriéru) novou tvář, charakter a nezaměnitelnou podobu. Proto, stěrky jsou v dnešní době velmi oblíbené.

A právě stěrky, respektive zbrusu nový showroom designových stěrek v Brně bych vám chtěla představit!
Showroom se jmenuje Creativa Exclusive Paint a najdete jej v přízemí nové Vivieny, na Vídeňské 2.

On už samotný showroom je dokonalý v každém detailu! Stěrky jsou zde vkusně představeny a sestaveny tak, že jejich vystavení vytváří jedinečné obrazce, tvary, které ukazují barevnou a typovou rozlišnost jednotlivých dekorů.

Celému showroomu pak dominuje atypické provedení stěrky – s výrazným prvkem nasvíceného měsíce. I to je varianta provedení stěrky!
A mimochodem, v showroomu Creativa Exclusive Paint se na tyto atypické stěrky rovněž specializují.

Design showroomu pak navrhlo a zrealizovalo respektované interiérové studiu Design Atak pod vedením pana Sinajského.

V showroomu najdete nabídku exkluzivních italských stěrek dvou značek – pro obě má pan majitel exkluzivní zastoupení pro celou Českou republiku, Slovensko i Polsko.

Stěrky tu můžete vybírat z neskutečně pestré nabídky – doplňuji, že vystavených typů je zde jen pár – hlavní sortiment najdete v mnoha katalozích, prohlédnete si vzorníky a hlavně, pak majitel vám rád doporučí i to, co by se do vašeho interiéru (exteriéru) hodilo.

Samozřejmostí je pak i následná realizace. Tyto stěrky jsou atypické svým materiálem i technikou, jakou se aplikují – mohou provádět pouze speciálně vyškolení řemeslníci. Stěrky zde i z tohoto důvodu prodávají pouze s realizací.

Materiály stěrek jsou mimochodem velmi kvalitní a hlavně, vyrobené z eco friendly materiálů.

Stěrky si zde můžete vybrat jak na stěny v interiéru, tak i v exteriéru. Nicméně, stěrkami se dají dekorovat také schody, nebo třeba i bazény (včetně vnitřků).

FIrma pak nabízí také designové obklady.
Realizace jsou pak velmi rychlé – i do deseti dnů od zadání zakázky.

A jak jsem zmínila – cenově tyto stěrky vychází zajímavě, jsou srovnatelné a dokonce prý i levnější s konkurencí v Brně.

Stavte se do nového showroomu Creativa Exclusive Paints mrknout!

Showroom Creativa Exclusive Paint najdete na Vídeňské 2, v přízemí nové Vivieny.

ODKAZ: CREATIVA EXCLUSIVE PAINT / web
ODKAZ: CREATIVA EXCLUSIVE PAINT / facebook
ODKAZ: CREATIVA EXCLUSIVE PAINT / instagram