Inspirace pro vás, dámy – nové služby v oblíbeném salonu Atelier Kris!

Milé dámy, možná si vzpomínáte, před časem jsem vám zde představila salon Atelier Kris (najdete na Rašínově 2 v centru), kde působí nesmírně šikovná a talentovaná Kristýna Hönigová. Kristýna je doslova odbornicí na precizně provedený permanentní make-up, který dělá s nejnovějšími technikami. Mimo to, zajít si do Atelieru Kris můžete také na úpravu obočí, Kristýna dělá jak laminaci, tak i tzv. brow bomber – speciální laminaci obočí, která pečuje o chloupky obočí.
Nabídka služeb se ovšem v Atelieru Kris rozšířila – Kristýna nově nabízí i mikrojehličkování (micro needling), což je procedura, které dokáže podpořit tvorbu vlastního kolagenu a celkově je pro pleť velice prospěšná. Dámy, mnohé pak možná oceníte i další novou službu – šetrné odstranění parmentního make-up, kdy nezůstanou jizvy…

Víc o novinkách v Atelieru Kris v následujícím článku.

Pokud bych vám měla doporučit skutečnou odbornici na parmanetní make-up, na laminaci obočí…byla by to rozhodně právě Kristýna Hönigová, která působí ve svém salonu Atelier Kris – přímo v centru Brna na Rašínově 2.

U Kristýny jsem sama také byla právě na laminaci obočí, což je moje velmi oblíbená procedura – a zcela neinvazivní. U Kristýny jsme ovšem vyzkoušela pro mě novinky v ohledu laminace, a to technologii „brow bomber“. Obočí má krásně zafixovaný tvar, působí plným dojmem, nicméně tento typ laminace je i velmi šetrný, pečuje o jemné chloupky obočí.

A co se týká právě permanentního make-upu – co jsem měla možnost vidět Kristýniny klientky, tak dokonale provedený permanent je až obdivuhodný! Takže dámy, pokud už se pro tento typ trvalého make-upu rozhodnete, doporučuji vám zajít právě ke Kristýně do salonu Atelier Kris, budete zde v těch nejlepších rukou – zkrátka, určitě už budete vědět kam na permanentní make-up v Brně. :)

Kristýna pak provádí také klasickou laminaci obočí i řas, obočí i řady také barví.

Mimochodem, o těchto službách v salonu Atelier Kris jsem vám už dříve také psala – více v mém článku ZDE.

Tentokrát bych se chtěla zaměřit zejména na novinky – nové služby, které Kristýna začala nabízet. 

Jednou z těchto nový služeb je mikrojehličkování, nebo-li microneedling. Jedná se metodu, kdy se speciálním perem naruší svrchní část kůže na obličeji.
Samotnou touto procedurou dochází k podpoře tvorby vlastního kolagenu.

Během mikrojehličkování se pak do pokožky zapracovávají i speciální séra, která se vyberou dle stavu vaší pokožky – séra řeší například hyperpigmentaci, hloubkově hydratují, rozjasňují pleť…

Metoda je skvělá také pro zlepšení stavu jizviček po akné, dokáže upravit také tvorbu mazu.

Mikrojehličkování je i výbornou metodou pro někoho, kdo nechce chodit na Botox, ale zároveň chce dosáhnout maximálního antiage efektu.

Mimochodem, na podzim a v zimě je ideální tyto procedury podstoupit! Bezprostředně po ošetření by totiž na pleť nemělo svítit sluníčko…

Vhodné je mikrojehličkování po 3 týdnech zopakovat a takto alespoň 3x. Kristýna nabízí právě i celé balíčky s touto procedurou.

Další z novinek je pak i odstranění permanentního make-upu, a to velmi šetrnou metodou speciálním roztokem. Na rozdíl od laserového odstranění v tomto případě nezůstanou jizvičky.
Výsledky jsou u tohoto typu odstranění permanentu skvělé! 

Další novinkou je pak i úprava obočí Hairstrokes!
Hairstrokes je technika, která se vytváří stromečkem, výsledkem je hyperrealistický vzhled obočí. Tetování chloupků se nevytváří manuálně čepelkou jako u microbladingu, ale pomocí stroječku s microjehličkami, tak se dokáže vytvořit imitace nejpřirozenějšího obočí. 

Dámy, v Atelieru Kris vám Kristýna Hönigová upraví zevnějšek naprosto precizně a dokonale, jsem si jistá, že budete nadšené!

Salon Atelier Kris najdete v centru Brna na Rašínově 2, objednat se můžete přímo přes web, viz odkaž níže.

ODKAZ: ATELIER KRIS / web
ODKAZ: ATELIER KRIS / facebook
ODKAZ: ATELIER KRIS / instagram