Inspirace pro malé i velké cestovatele – kufry LEGO!

Jsou tu prázdniny, doba výletů a dovolených! A k těmto radostem neodmyslitelně patří i cestovní zavazadla, do kterých si sbalíte s sebou vše potřebné. V následujícím článku mám pro vás a také, pro vaše děti inspiraci na stylové kufry, a to od renomované značky LEGO! Zejména dětem se takové kufry rozhodně budou líbit. Jsou v několika designech, typech a barvách a na výlety pro malé cestovatele jsou přímo jako dělané. Pokud nad pořízením nového kufru uvažujete, mrkněte na můj článek a inspirujte se!

Sama jsem nadšený cestovatel a tuto mou vášeň sdílí i mé děti. Na veškeré výlety, dovolené…se vždy tak těšíme! A radost začíná už i balením věcí s sebou. To si tedy užívají hlavně moji synové, přece jen – zatím si ve svém věku stále nedělají příliš těžkou hlavu nad tím, zda si balí věci opravdu nutné a potřebné. :) Důležité jsou pro ně stále zatím věci pro zábavu, hry a hračky… Ale i takové věci je nutné vzít na dovolenou s sebou!

Děti by tedy určitě měly mít i svá vlastní zavazadla – a na dovolenou nejen batůžky, ale i vlastní cestovní kufříky! A právě na cestovní kufry – pro malé i velké cestovatele – mám pro vás inspiraci!

Jedná se o kufry od renomované značky LEGO – jistě nemusím nijak zvlášť představovat. Značka vyrábí mimo oblíbené stavebnice i poměrně pestrou škálu doplňkového sortimentu – například školní aktovky, batůžky, boxíky na svačinu, oblečení, ale i cestovní kufry!

Cestovní kufry jsou k mání aktuálně ve dvou typech – buď malé, ryze dětské, nebo větší – bez obrázku, ve variantě modré, nebo červené. Tyto větší kufry jsou vhodné jak pro děti, tak i pro dospělé – jsou svou velikostí v rozměrech kabinového zavazadla, vejde se toho do nich opravdu poměrně hodně.

Moc krásné jsou ovšem kufry pro děti! Vyberou si jak kluci, tak i  holčičky – těm se bude určitě líbit kufr LEGO Friends, v růžové barvě, s obrázky malých slečen z řady LEGO Friends.

Pro kluky je pak super kufr LEGO Ninjago!

Můj favorit je pak kufr LEGO s motivy minifigurek.

Tyto dětské kufry splňují rozměrově velikost kabinového zavazadla. Jsou skořepinové, tedy velmi odolné. Váží prázdné 2,03 kg a objem je 30 litrů. Vnitřní prostory jsou prakticky odděleny na dvě části, děti ocení i výškově nastavitelnou rukojeť a tichá kolečka.

Větší kufry LEGO Signature, které jsou jak pro děti, tak i pro dospělé, jsou ve dvou barevných variantách – v modré a červené.

Objem je 35 litrů, váha prázdného kufru 2,76 kg.
Rukojeť je opět výškově nastavitelná, kufr pak obsahuje i třímístný zámek pro zamknutí zavazadla.

Kufry jsou nejen velmi praktické, ale i kvalitní, což je u značky LEGO již samozřejmostí. Třeba vás kufry osloví – věřím, se budou líbit, hlavně dětem!

ODKAZ: LEGÁČEK / facebook
ODKAZ: LEGÁČEK / instagram

LEGO kufry pořídíte na e-shopu Minicestovatel.

ODKAZ: MINICESTOVATEL / e-shop
ODKAZ: MINICESTOVATEL / facebook
ODKAZ: MINICESTOVATEL / instagram

Foceno v Muzeu Lega v Kutné Hoře.

ODKAZ: MUZEUM LEGA / web
ODKAZ: MUZEUM LEGA / facebook
ODKAZ: MUZEUM LEGA / instagram