Inspirace pro malé fešáky z Primigi Store!

Maminky, dnes mám pro Vás naprostou úžasnou módní inspiraci pro Vaše dětičky!  V brněnském obchodě Primigi Store jsem pro Vás totiž nafotila boží kousky pro malé fešáky – na slavnostní příležitosti. To prostě musíte vidět… :)

Jako rodiče asi dobře víte, jaké oblečení užijí Vaše děti nejvíc – já ze své zkušenosti vím, že jsou to hlavně sportovní věci, tepláčky, trička, mikinky… ALE! Najdou se příležitosti, kam svou ratolest chcete vyparádit! A hlavně my, maminky, si právě na takto slavnostní chvíle svoje malé miláčky moc rádi „stylujeme“. :) Nebo se snad pletu?

Maminky malých holčiček rády svoje princezny oblékají do šatiček, sukýnek a všech těch ryze holčičích věcí a co si budeme povídat, malé holčičky právě takové parádění taky milují. Co vím od svých kamarádek, co mají dcery, holčičky si už v hodně útlém věku rády vybírají, co si oblečou!

A i pro chlapečky se dají vybrat krásné věci, ve kterých budou vypadat jako pořádní „šviháci“.

Proto jsem pro Vás v obchodě Primigi nedávno nafotila spoustu krásných dětských outfitů – právě pro tyto výjimečné příležitosti a chvíle. Mají tu totiž obrovský výběr – slavnostních věcí a pozor, i dokonalých botiček!

Ať už se chystáte třeba na svatbu, nebo na nějakou oslavu, křtiny, dětskou párty…rozhodně tady vyberete. V Primigi Store totiž mají oblečení pro kluky i holčičky všech věkových kategorií – a to už od těch nejmenších miminek. Mimochodem, právě pro miminka a batolata tu najdete úžasné outfity na zmiňované křtiny. A ruku na srdce, ty věcičky v malých velikostech vypadají prostě tak moc roztomile!!!

Pro kluky tu mají boží malé obleky – kalhoty, vestičky, košile i saka. Super jsou obleky, které vypadají slavnostně, ovšem, jsou z moc pohodlných a měkkých materiálů – kluci se i v takovém outfitu budou cítit fajn, nebude je nijak omezovat v pohybu.

Pro holčičky – no, radost vybírat! Nadýchané sukýnky, šatičky, legínky, krásná trička, svetříky… Mnoho jednotlivých kousků můžete vzájemně všelijak kombinovat.

A botičky? Jak jsem už uvedla, výběr je tu obrovský. Čeho si tu také cením – botičky jsou naprosto zdravotně nezávadné, mají atestaci o zdravotní způsobilosti. Tedy nejen, že hezky vypadají, ale nožička se v nich bude vyvíjet přesně tak, jak má… :)

Na spoustu fotek krásných věcí z Primigi Store mrkněte také do fotogalerie!

Primigi Store najdete v brněnské Olympii, nakupovat můžete také přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: PRIMIGI STORE / web, eshop
ODKAZ: PRIMIGI STORE / facebook