Inspirace pro Ježíška – poukazy na letecké simulátory v centru BUĎ PILOT!

Vánoce jsou už za pár dnů a tak vrcholí přípravy ve všech směrech – hlavně v ohledu shánění dárků. Máte už nakoupené všechny? Pokud ještě ne a hlavně, pokud nevíte „co a komu“ – mám pro vás dnes skvělou inspiraci! Nedávno jsem totiž objevila v Brně velkou novinku – simulátorové centrum BUĎ PILOT! Co třeba poukaz na let stíhačkou F-16, právě zde, není to super tip na dárek? Čtěte dál! ;)

Nejlepší dárky jsou takové, které překvapí a udělají velkou radost, v tom mi jistě dáte za pravdu. ;) Najít ale takové, to opravdu není jen tak, i já sama každoročně tápu a vymýšlím… A proto i ocením jakoukoliv inspiraci.

Jak sama ze své zkušenosti vím, asi nejhůř se vymýšlí a vybírají dárky mužům. Pokud chcete překvapit a darovat „něco víc, něž jenom obvyklý, měkký dárek“, zkuste vybrat něco, co je netradiční, jedinečné a co nejvíc originální. Co by takovým dárkem mohlo být? Co třeba poukaz na let v leteckém simulátoru, Boeingu 737MAX, nebo dokonce, ve stíhačce F-16? 

Nedávno jsem totiž v Brně objevila fakt velkou novinku! Na Úvoze máte totiž zbrusu nové centrum leteckých simulátorů BUĎ PILOT!

Právě v tomto centru najdete letecké simulátory dvou typů letadel – Boeingu 737MAX, což je nejmodernější typ dopravního letadla Boeing – první kusy tohoto letadla byly dodány leteckým společnostem letos v létě. Simulátor tohoto typu letadla je v centru BUĎ PILOT první svého druhu na světě!

Jedná se o zážitkový simulátor, který je zcela věrnou kopií kokpitu. Dokonce – sedačky v kokpitu jsou reálné, ze skutečného letadla!

Zážitek z letu v tomto simulátoru je opravdu nesmírně věrohodný – věřte, že budete mít skutečně pocit, že jste ve vzduchu a letíte.

Vizualizace je ve FullHD rozlišení promítaná na válcovou projekční plochu se zorným úhlem 220 stupňů. V databázi se můžete proletět z letišť celého světa. Dokonce je možné během letu simulovat počasí, nebo poruchy letadlových systémů.

Druhým letadlem, kterým se zde můžete „proletět“, je stíhačka F-16.  Jedná se o simulátor, kde je možné simulovat všechny systémy tohoto letounu, kromě volného létání si můžete vyzkoušet také bojové mise. Můžete střílet z kanonu, používat rakety, nebo bomby proti vzdušným i pozemním protivníkům a cílům.

Projekce je promítaná opět ve fullHD na 180 stupňovou válcovou plochu. Kokpit je plně funkční a kompletní.

Simulátorové centrum BUĎ PILOT nabízí celou řadu leteckých programů, které si můžete vybrat – na obou typech simulátorů.

Zpátky ale k tipům na vánoční dárek – co myslíte, nepotěšil by právě poukaz na let v Boeingu, nebo stíhačce? Myslím, že je to jednoznačně právě ten jedinečný a originální tip pro Ježíška! Centrum BUĎ PILOT nabízí poukazy – můžete vybrat buď konkrétní letecký program, nebo volný poukaz – kdy si obdarovaný vybere takový program, který ho nejvíc zaujal. Poukazy jsou v hodnotě od 500,- do 3.000,-, dostupné tedy pro každého.

Simulátorové centum BUĎ PILOT najdete v Brně, na adrese Úvoz 447/120.

Na více fotek mrkněte do fotogalerie!

ODKAZ: BUĎ PILOT / web
ODKAZ: BUĎ PILOT / facebook