Inspirace pro děti z Original Marines!

Do obchůdku Original Marines v Galerii Vaňkovka zajdu mrknout, když mám cestu kolem – pro své kluky tady vždycky objevím nějakou skvělou módní vychytávku! A nejinak tomu bylo i posledně – a abyste i vy viděli, co tu aktuálně najdete, opět jsem pro vás pořídila report! Je tady rozhodně o co stát! ;)

Dětská móda této italské značky mě opravdu baví, a to už dlouho. Věci nepostrádají nápad, vtip, což se dětem líbí, navíc jsou krásně barevné a kvalitně zpracované – to oceníme zase hlavně my, maminky.

Není to tak dlouho, co jsem vám tu fotila novinky z podzimní kolekce. Do obchodu ovšem stále přibývají nové kousky, které stojí za pozornost – a které by mohly jak vás, tak i vaše děti zaujmout. Boží byla Halloween kolekce – o kterou tady byl enormní zájem (což se vůbec nedivím, fakt krásný věci!). Pokud si pospíšíte, možná tu ještě nějaký ten krásný halloweenský kousek ulovíte… :)

Ovšem, i další oblečení, které je součástí aktuálních kolekcí, stojí za pozornost. Pro kluky jsem tu minule obdivovala boží mikiny s kapucí, která se zapíná přes celou hlavu a vznikne tak vlastně speciální „helma“.

Krásná je vůbec celá řada Astronaut  – i pro malé chlapečky, je taaak roztomilá!!! :)

A pro holčičky, taky velká paráda – tolik sukýnek, šaty, legínky a všechny ty ryze holčičí parádičky – no, myslím, že toto se vám bude líbit. ;)

S příchodem více chladnějšího počasí vaše děti ocení teplejší kousky, jednak samozřejmě bundy – ty tu mají mimochodem krásné…

…ale i další teplejší doplňky, bez kterých to teď, na podzim a hlavně v zimě, už nejde.

Koupíte tady krásné čepičky – v  různých provedeních, barvách a samozřejmě, také velikostech…

…super jsou i „tunely“ na krk, kukly, šátky, šály. Právě na tunely na krk nedám dopustit – protože děti si je umí samy snadno navléct, hlavně pro menší děti je to super, protože ty si ještě třeba klasickou šálu neumí úplně dobře uvázat.

Nechybí samozřejmě další doplňkový sortiment – ponožky, punčochy…

Zkrátka, doplňků je v Original Marines skvělý výběr. A když už tu budete nakupovat, nezapomeňte, že až do Mikuláše se můžete zapojit do velké souteže o vouchery na 250.000,- na nákup oblečení! O soutěži a pravidlech jsem vám už na blogu psala, více ZDE.

A na závěr – Original Marines spouští také ojedinělou recyklační akci. Na jakém principu funguje? Stačí donést nepoškozené, čisté a vyprané tričko s krátkým/dlouhým rukávem, nebo kalhoty a získáte 50,- voucher / kus na nákup. Voucher platí měsíc a jeden voucher lze využít ke slevě na jeden produkt. Taky super věc, co říkáte? ;)

Nafotila jsem tu pro Vás ještě mnohem více fotek – mrkněte do fotogalerie!

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram