Inspirace – přemýšlíte nad pořízením vířivky? Mám pro vás svoje doporučení!

Domácí vířivka pro celoroční využití je naprosto skvělá věc! Není totiž nad to si vychutnat opravdový relax v domácím prostředí, a to buď venku, nebo klidně i uvnitř. Doporučuji pořídit takovou, která je snadná na montáž a můžete ji umístit jak do interiéru, tak třeba i na zahradu. My vybrali vířivku na naši chatu, kam se teď o to víc těšíme – odpočinek tady najednou získal úplně nový rozměr! Vířivku máme opět z e-shopu www.mastersport.cz, kde můžete vybírat z mnoha modelů, typů i velikostí. My jsme moc spokojení s modelem AVENLI Victory Spa s vyhříváním. Ideální i na menší pozemky, nebo právě do interiéru.
Víc v mém následujícím článku i se spoustou fotek… ;)

Nad pořízením vířivky jsme uvažovali už velmi dlouho, chtěli jsme ji původně i k nám domů, nicméně stěhujeme se a v aktuální době bohužel ještě není kam vířivku umístit.
ALE! Rozhodli jsme se dát vířivku na naši krásnou chatu, kam s celou rodinou často jezdíme – za odpočinkem. A čím si ty chvíle klidu a pohody zde ještě vylepšit? No přece venkovní vířivkou!

Na doporučení máme vířivý bazén AVENLI Victory Spa s vyhříváním, a to z e-shopu www.mastersport.cz.
Právě z tohoto e-shopu máme doma už spoustu sportovního vybavení, náčiní pro nejrůznější aktivity a jsme obecně moc spokojení. Oceňuji vždy velmi rychlé doručení – vše mají skladem, takže do pár dnů od objednání máte danou věc doma.

A ten výběr! Opravdu zde seženete vše – od sportovních potřeb pro děti, mají zde vybavení pro domácí fitness, koloběžky, věci pro outdoorové aktivity…a právě i nafukovací vířivky! Těch mají širokou škálu, máte rozhodně z čeho vybírat – fajn je i pestrý sortiment doplňků k vířivkám.

Naše vířivka AVENLI Victory Spa je naprosto akorát pro naše účely využití – je pro 3 dospělé osoby, případně i pro 2 děti. Velikostí dostačující třeba i pro čtyřčlennou rodinu.

Oceníte velmi snadnou a jednoduchou montáž – nepotřebujete ani žádné nářadí. Vířivku jednoduše nafouknete pomocí bazénové pumpy, objem je při 80% naplnění 940 litrů. My využili vodu ze studně, vířivka byla naplněná raz dva. :)

Velmi snadná je i obsluha jednotky s filtrací a ohříváním. Vodu ve vířivce můžete vyhřát až na krásných 42 stupňů. Jednoduše pak zapnete i 90 masážních vzduchových trysek.

Součástí balení je pak i ochranná plachta pod bazén a vrchní termoizolační kryt. Vířivka je určená k celoročnímu použití, voda se vám vytopí na příjemnou teplotu během několika hodin (doporučuji nechat zapnutou vyhřívací jednotku třeba přes noc).

Díky jednoduché montáži ovšem můžete vířivku kdykoliv složit, nebo umístit i kamkoliv jinam. :)

My jsme s tímto modelem spokojení moc – a můžu vám ho vřele doporučit!

ODKAZ: MASTERSPORT.CZ / web, eshop
ODKAZ: MASTERSPORT.CZ / facebook
ODKAZ: MASTERSPORT.CZ / instagram

ODKAZ: MASTERSPORT.SK / web, eshop