Inspirace – překrásný porcelán Villeroy & Boch a Rosenthal v obchodě i na e-shopu Homedesign

Před nedávnem jsme vám představila obchod Homedesign v Hodoníně a také e-shop www.homedesignshop.cz. Právě zde nyní koupíte opravdu překrásné vánoční dekorace, doplňky, ozdoby, ale i milé dárky pro vaše blízké.
Co zde ovšem skutečně stojí za speciální pozornost, tak velmi pestrý výběr luxusního porcelánu renomované německé značky Villeroy & Boch. Takto pestré kolekce od Villeroy & Boch jen tak někde neuvidíte!
POZOR – na vybrané kusy porcelánu Villeroy & Boch platí v obchodě i na e-shopu sleva 20%!

Mimo to, zmínit musím i nabídku porcelánu Rosenthal, který je také překrásný – mimochodem, autorkou žánrových obrázků na vánoční edici porcelánu Rosenthal je i letos česká výtvarnice a ilustrátorka Renáta Fučíková.
Porcelán i další krásné věci z obchodu a e-shopu Homedesing jsem vám pro inspiraci nafotila – více v mém následujícím článku.

Návštěva obchodu Homedesing v Hodoníně je skutečně až zážitkem – a věřte, právě zde se opravdu dokonale naladíte na předvánoční atmosféru. V této době se totiž prostory obchůdku promění na doslova vánoční království plné jedinečných dekorací, ozdob, doplňků a také – vánočního porcelánu.

Mimochodem, aktuální nabídku vánoční prodejny Homedesign jsem vám nedávno představila ve svém článku – pokud vám unikl, najdete ho ZDE.

Věřte, na Vánoce se zde „vybavíte“ opravdu kompletně – koupíte tu překrásné vánoční ozdoby, nejrůznější figurky a postavičky, mezi kterými nechybí i oblíbený Louskáček, postavy svaté trojice a další…

Úžasné tu mají i vánoční ozdoby, a to od italské značky EDG. Ozdoby jsou k mání v mnoha barvách, typech zdobení, v různých velikostech – jistě tu najdete takové, které se budou dokonale vyjímat právě na vašem vánočním stromečku.

Mimochodem, veškerý sortiment obchodu je pak dostupný také na e-shopu www.homedesignshop.cz.

Na co bych se chtěla zaměřit tentokrát – tak na velmi pestrou nabídku luxusního porcelánu od německé značky Villeroy & Boch.

Tato značka je celosvětově nesmírně populární a vyhledávaná. Porcelán Villeroy & Boch má i sběratelskou hodnotu, lidé si pořizují kus od kusu a vytváří si své vlastní kolekce, které se pak v rodinách dědí z generace na generaci.

Zejména vánoční kolekce Villeroy & Boch jsou velmi oblíbené – vánoční design porcelánu v typické červené, bílé i zelené barvě je už pro tuto značku zcela typický.

Villeroy & Boch každoročně představuje krásné vánoční kolekce, vždy s určitým designem, který se prolíná v rámci celé dané řady.
Letos to jsou motivy dětí, které pečou a připravují vánoční cukroví.

Letos značka Villeroy & Boch ovšem představila i velmi nadčasovou a elegantní vánoční kolekci, pojmenovanou Winter Glow!

Jde o vánoční porcelán i sklo v jednoduchém, bílém designu, který zdobí jemné zlaté hvězdičky. Jedná se skutečně o nádherné věci, které dodají vaší vánoční tabuli výjimečnou podobu.

Mimo to, obchod i e-shop Homedesign pak nabízí i mnohé jiné kolekce porcelánu Villeroy & Boch. Mimo talířky, hrníčky, jídelní servis…pak od této značky vyberete i různé kouzelné figurky, dekorace…

…a také dokonce deky!
I ty obchod a e-shop Homedesign nabízí – deky jsou opět v designu zcela typickém pro tuto značku. Navíc jsou velmi příjemné, měkoučké – a v interiéru se budou krásně vyjímat.

Porcelán Villeroy & Boch se opět skvěle hodí jak cenný vánoční dárek. Vybírat můžete jak jídelní soupravy, talířky, hrnky, servírovací soupravy…
POZOR – na vybrané kusy porcelánu Villeroy & Boch platí v obchodě i na e-shopu sleva 20%!

Opravdu překrásný je pak porcelán německé značky Rosenthal – opět ve vánočním stylu.

Autorkou žánrových obrázků je i letos česká výtvarnice a ilustrátorka Renáta Fučíková, která pro rok 2023 navrhla vánoční kolekci porcelánky Hutschenreuther značky Rosenthal s motivy radujících se dětí i dospělých, těšících se na čas Vánoc ve městě. 

Název kolekce odkazuje na opakující se motiv hudebníků, dětí i dospělých, kteří v adventním čase pořádají koncerty a zpívají vánoční koledy.

Jsem si jistá, že byste si z tohoto porcelánu určitě vybrali – pokud nad nákupem uvažujete, pospěšte si, tyto jedinečné kousky vždy mizí velmi rychle!

Kamennou prodejnu HOMEDESING najdete v Hodoníně na Masarykově nám. 122, nakupovat můžete také přes e-shop, viz odkaz níže.

ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / web, eshop
ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / facebook
ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / instagram