Inspirace – představuji showroom Kouzelné spaní LB Bohemia – nyní tu mnohé postele, matrace i rosty pořídíte s výraznou slevou!

Je mi potěšením vám představit velmi zajímavou, tradiční českou značku LB Bohemia – ta se obecně zaměřuje na koncept zdravého spaní a nabízí kvalitní, v Česku a na Slovensku vyrobené postele, rošty, ale i matrace… Firma LB Bohemia existuje již 24 let a její výrobky se těší stále mimořádné oblibě. Mimochodem, zajímavostí je, že LB Bohemia vyrábí a nabízí jak běžné typy postelí, tak i ty zdravotní a speciální, polohovatelné…které odebírají i pečovatelské domy, nemocnice…
Firemní showroom Kouzelné spaní LB Bohemia najdete v Břeclavi – zde si můžete mnohé postele, matrace…prohlédnout, vyzkoušet a vše je tu možné nakonfigurovat a také objednat.
Mimochodem, aktuálně zde nabízí celou řadu modelů postelí za výprodejové ceny – slevy se týkají jak rámů postelí, tak i matrací, nebo roštů… Pokud tedy nad novou postelí přemýšlíte a rádi byste si pořídili kvalitu za dostupnou cenu, zajeďte se do LB Bohemia mrknout!
Víc v mé následující reportáži…

Není snad důležitější kus nábytku v domácnosti, jehož výběr bychom rozhodně neměli brát na lehkou váhu, než je právě POSTEL! Jistě mi dáte za pravdu, když napíšu, že dobře se vyspat, to je prostě základ všeho!
A kvalita našeho spánku samozřejmě do jisté míry závisí i na tom, jakou máme postel, matraci…

Proto, je určitě fajn vybrat si postel a také matraci kvalitní, prověřenou – dát třeba i na doporučení a možnost si vše vyzkoušet.

Pokud je tedy výběr nové postele u vás tématem aktuálním, velmi ráda bych vám tu představila zajímavou značku i její firemní showroom, který jsem nedávno navštívila – v Břeclavi.

Značka se jmenuje LB Bohemia, stojí za ní již více než 24 letá tradice. LB Bohemia je značkou českou, která své produkty rovněž v Česku, ale i na Slovensku nechává vyrábět.

LB Bohemia nabízí a vyrábí produkty v konceptu zdravého spaní – jedná se tedy o postele – rámy, rošty, matrace, doplňkově i o noční stolky, komody, které mohou být vyrobeny ve stejném designu, coby postele.
V ohledu zmiňovaných doplňků pak LB Bohemia nabízí také lůžkoviny.

Postele LB Bohemia jsou ve velmi kvalitním zpracování, vybírat můžete různé typy – kvalitní čalouněné postele, postele z masivu, postele vyrobené z vysoce kvalitního a odolného vrstveného masivu…

Doménou značky jsou nádherné, designové postele s oblými hranami – nejen že skvěle vypadají, ale mají i ergonomický charakter. Mimochodem, na rám těchto postelí je 5 let záruka.

Postele je možné si samozřejmě nakonfigurovat – zákazník si vybírá dekor dřeva, látku na čalounění, samozřejmě také rozměr, dále i typ matrací…

Matrace nabízí LB Bohemia své vlastní, dále je pak výhradním dovozcem značky TED. V nabídce tu jsou i certifikované zdravotní matrace. Matrace jsou na výběr pěnové, taštičkové, matrace mají i zdravotní certifikaci…jsem si jistá, že si zde vybere každý.

Značka LB Bohemia má pak svůj firemní showroom Kouzelné spaní v Břeclavi – z Brna jste tu raz dva – a právě zde si můžete postele prohlédnout, vyzkoušet, můžete si i svou postel vybrat, objednat…

V tomto showroomu nyní probíhají velmi zajímavé výprodeje, které se týkají mnoha modelů postelí, roštů i matrací. Právě v tomto showroomu nyní pořídíte některé postele za naprosto výjimečné ceny!

Pro váš přehled – slevy se týkají modelů pod tímto odkazem – nicméně, v kamenném showroomu v Břeclavi jsou ceny ještě nižší, než jsou uvedeny na e-shopu.  Slevy jsou až do výše 30% a jak píšu výše, týkají se nejen rámů postelí, ale i roštů a matrací.

Postele, kterých se týkají tyto slevy, jsou skladem – tedy hned k odběru! Ale samozřejmě, jejich množství je omezeno, takže pokud máte zájem, určitě si pospěšte! Tato výjimečná akce platí do vyprodání zásob.

Pokud tedy sháníte novou, krásnou a hlavně, kvalitní postel – zajeďte se do showroomu Kouzelné spaní LB Bohemia v Břeclavi mrknout – opravdu se to vyplatí!

ODKAZ: LB BOHEMIA / web
ODKAZ: LB BOHEMIA / facebook
ODKAZ: LB BOHEMIA / instagram