Inspirace: praktické & stylové oblečení na sport i do města – z obchodů Intersport!

Kam pro kvalitní oblečení pro sport i volný čas? Spolehněte se na výběr v obchodech Intersport! Tady mají opět také krásné věci, že jsem byla sama nadšená, rozhodně bych si vybrat uměla. :) V obchodech Intersport (v Brně je najdete v Galerii Vaňkovka a také v Olympii) je k dostání nová kolekce úžasného outdoorového oblečení – za zmínku stojí řady od značek Luhta, Icepeak, nebo CMP.
Oblečení od těchto brandů užijete jak do přírody, tak i na běžné denní nošení! 
Mrkněte na můj článek se spoustou fotek – věřím, že se vám tyto věci budou určitě také líbit! 

Začal nám ten pravý podzim, ovšem – i v aktuálním počasí, kdy nechybí jak deště, tak i sluníčko, si můžeme užívat přírody, vycházek a dalších venkovních aktivit. Stačí se jen správně obléct!

Do podzimních dnů určitě užijete kvalitní mikiny, lehké bundy, co neprofouknou, ale třeba i prošívané vesty. Sháníte aktuálně nové outdoorové oblečení, které vás zahřeje, bude funkční a také, bude skvěle vypadat?

Pak se určitě zajděte mrknout do obchodů Intersport! Tady je totiž vždy z čeho vybírat a nutno napsat, věci tu mají nejen kvalitní, funkční, ale mnohé i velmi stylové a módní!

Já vám pro inspiraci nafotila právě takové outfity, které jsou ideální jak pro outdoorové aktivity, tak i je ovšem užijete i pro běžné, každodenní nošení – do města, do práce…

Až do Intersportu zajdete, určitě vám doporučuji omrknout kolekce, které nabízí značky Luhta, Icepeak a CMP. Jsou to nádherné věci! Přesně takové, které jsou funkční, ale i velmi slušivé.

Já tedy byla nadšená hlavně z výběru od značky Luhta. Oblečení do přírody i do města si můžete vybírat v rámci jednotlivých řad, kdy můžete jednotlivé kousky skvěle vzájemně kombinovat.

Já bych si jednoznačně vybrala hlavně nádherné, teploučké mikiny Luhta v designu umělého kožíšku. Jsou k dostání buď béžová – rozepínací, nebo bíla – přes hlavu. Obě dokonalé!

K mikinám se na podzim hodí i vesty – ty můžete vybírat právě od značky Icepeak – mají je v několika barevných variantách.

Obecně pak bundy, vesty…těch mají v Intersportu tolik! Můžete tu klidně zkoušet a vybírat celý den. :) Na podzim jsou mimochodem výborné i bundy, mikiny, kalhoty ze softshelového materiálu – nepropustí vlhkost, neprofoukne…

V Intersportu si pak vyberete nejen funkční oblečení, ale i kvalitní outdoorovou obuv…

…a další doplňky, které se vám při venkovních aktivitách mohou hodit – třeba batohy.

Tak co říkáte, krásné věci, že?

Obchody Intersport najdete v Brně v Galerii Vaňkovka a také v OC Olympia Brno.

ODKAZ: INTERSPORT / web
ODKAZ: INTERSPORT / facebook
ODKAZ: INTERSPORT / instagram