Inspirace – nádherný jarní porcelán Villeroy & Boch z obchodu & e-shopu Homedesign

Před nedávnem jsem vám zde zveřejnila pestrou jarní a velikonoční inspiraci z oblíbeného obchůdku Homedesign – ten najdete v Hodoníně na Masarykově náměstí, nakupovat ovšem můžete také na e-shopu www.homedesignshop.cz
Jedním z hlavních zaměření obchodu Homedesign je mimo jiné i nádherný, luxusní porcelán od renomované německé značky Villeroy & Boch. Věřte, že takto pestrou škálu mnoha kolekcí tohoto porcelánu na jednom místě opravdu jen tak neuvidíte – Homedesign nabízí nádherné řady, s různými motivy. Aktuálně musím určitě zmínit porcelán Villeroy & Boch velikonoční – s motivy zajíčků a dalších jarních symbolů. Mimo to, Homedesign pak nabízí i další jarní řady V&B – s designem květin, v krásných barvách.
Mimochodem, na vybrané kusy porcelánu Villeroy & Boch jsou nyní slevy 20% – platí jak v kamenném obchodě, tak i na e-shopu.
Kolekce porcelánu Villeroy & Boch z obchodu Homedesign vám představím v článku!

Pokud sháníte velikonoční dekorace, tradiční škrábané kraslice, nádherné umělé květiny, nebo právě i jedinečný, luxusní porcelán – návštěva obchodu Homedesign se vám skutečně vyplatí.
Věřte, udělat si do Hodonína – samo o sobě moc hezkého města – výlet, zajít si do obchůdku Homedesign pro nějakou radost, zkrátka ideálně strávený čas!

Já tu vždy obdivuji tolik jedinečných věcí, které zkrátka v běžných obchodech neuvidíte. A dokonce ani u nás v Brně ne!
Před nedávnem jsem vám zde zveřejnila pestrou inspiraci z obchodu Homedesign, Velikonočně laděnou – najdete ji ZDE.

Koupíte tu opravdu vše, co k těmto jarním svátkům neodmyslitelně patří – různé figurky zajíčků, ptáčků, beránků…

…samozřejmě pak i pomlázky, nebo ručně škrábané kraslice – tradiční, z Borkovan! Jsou nádherné – na výběr z vajec slepičích, husích, kachních a dokonce i z pštrosích.

Připomenu pak opět i nabídku jedinečných umělých květin od italské firmy EDG – jsou skutečně k nerozeznání od těch pravých! A kvést vám takto budou roky. :)

Nicméně, tento svůj článek bych ráda věnovala zejména luxusnímu porcelánu od renomované německé značky Villeroy & Boch. Obchod i e-shop Homedesign se právě na tento porcelán také zaměřuje a mohu upřímně napsat, že takto širokou škálu porcelánu Vílleroy & Boch – v rámci mnoha pestrých kolekcí – na jednom místě  jen tak neuvidíte.

Nabídka porcelánu Villeroy & Boch je v obchodě Homedesign do velké míry ovlivněna aktuální sezónou – zatímco o Vánocích tu můžete vybírat překrásné kousky s vánočními motivy, nyní jsou zastoupeny kolekce velikonoční a jarní – s motivy květin.

Za mě je kouzelná ovšem právě ta velikonoční kolekce, je doslova roztomilá! Vybírat můžete celé jídelní sety, vázičky, misky, hrnečky…

…ale třeba i překrásné figurky! Mě si získala tato nádherná zaječice, ovšem moc hezké jsou i menší figurky zajíčků, které si můžete také zavěsit.

V rámci jarních kolekcí pak obchod Homedesign nabízí různé kolekce, zmínit musím, že na řadu Mariefleur je zde aktuálně sleva 20%, tato výše slevy pak platí i na další vybrané kousky porcelánu Villeroy & Boch.

Slevy můžete využít jak v kamenné prodejně, tak i na e-shopu.

Porcelán Villeroy & Boch je nesmírně žádanou záležitostí, a to po celém světě. Dokonce má i sběratelskou hodnotu, lidé jej rádi kupují coby „rodinný poklad“ – a dědí se pak z generace na generaci. 
Zkrátka, chci napsat, že koupě tohoto porcelánu je zaručeně dobrou investicí!

Kamennou prodejnu HOMEDESING najdete v Hodoníně na Masarykově nám. 122, nakupovat můžete také přes e-shop, viz odkaz níže.

ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / web, eshop
ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / facebook
ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / instagram