Inspirace na stylovou módu a nádherné boty – z Piccadilly Store & Caffe!

Dlouho jsem pro vás neměla módní inspiraci – věřím, že proto oceníte můj dnešní článek! Pozvu vás do jednoho milého brněnského butiku, kde zaručeně skvěle nakoupíte, a to stylovou módu, krásné a pohodlné botičky, ale i kabelky, nebo další doplňky. Mimo to, můžete zde posedět, dát si dobrou kávu, sklenku vína, nebo dezert…a hned se vám bude vybírat o to lépe!
Takový butik zní doslova jako dokonalé místo, že? Jmenuje se Piccadilly Store & Caffe, najdete jej na Jungmannově 2 – zajděte se sem mrknout a hlavně, udělat si přece radost!
Pozvánkou vám bude i má následující reportáž se spoustou fotek…

Butik Piccadilly Store & Caffe je skutečně doslova rájem pro nás, ženy… Vždyť co je příjemnější, než dát si během nákupů sklenku vína, kávu, posedět třeba s kamarádkou, se kterou můžete výběr zkonzultovat. Zkrátka, právě v tomto milém obchůdku si můžete udělat třeba i moc fajn „holčičí odpoledne“!

Co vás zde ale určitě nadchne, tak výběr krásné a stylové módy a hlavně – bot!
Opravdu, v Piccadilly Store & Caffe je velmi pestrá nabídka bot – a to zejména těch od brazilské značky Piccadilly, po které mimochodem nese butik i své jméno. 

Tato značka je sama o sobě velmi zajímavá, třeba i tím, že ji vlastní žena a 90 % zaměstnanců této firmy tvoří ženy, boty tak samy na sobě testují. A hlavně ví, s jakými obtížemi se ženy potýkají a co u bot potřebují. Jejich „specialitou“ jsou modely na halluxy (vbočené palce), které jsou nejen pohodlné, ale i krásné.

Mimochodem, tato značka také obouvá letušky – které ocení právě zmiňovanou pohodlnost těchto bot!

Boty Piccadilly jsou v nabídce v mnoha typech – v butiku Piccadilly Store & Caffe můžete vybírat nádherné lodičky, páskové střevíčky, kotníčkové boty, kozačky… Boty Piccadilly jsou k mání v mnoha barvách, v nejrůznějších designech. Všechny tyto botky ale mají jedno společné – jsou to zaručeně ty nejpohodlnější boty, jaké jste kdy obuly!

V butiku Piccadilly Store & Caffe se ale nejen „obujete, ale i oblečete“ – zkrátka, outfit si tu můžete sestavit od hlavy až po paty, a to doslova!

Koupíte tu moc hezké kousky od mnoha italských značek, stylově se jedná o sportovně – elegantní módu pro každodenní nošení.

Ovšem, najdete tu i originální šaty – užijete je třeba na vánoční večírky, nebo i na plesy!

V butiku pak koupíte i výjimečné modely z autorské kolekce návrhářky Heleny Bedrnové.

Jedná se o střihově perfektní kousky ze zajímavých a velmi příjemných materiálů.

Mimochodem, oblečení v tomto butiku je v přijatelných cenových hladinách – a také v mnoha velikostech, v některých případech až do vel. XXL.!

Dámy, mrkněte zde pak i na kabelky – i těch je tu velmi pestrá škála! Tolik zajímavých barev, velikostí, typů a tvarů… Oblíbené tu jsou pak kabelky od české značky Facebag.

Zastavte se do tohoto butiku – určitě se vám zde bude moc líbi! :)

Piccadilly Store & Caffe najdete na Jungmannově 668/2 v Brně – Králově Poli.

Otevřeno je zde pondělí – pátek 10:00 – 18:00, v sobotu od 10:00 – 13:00. K nákupům můžete využít i e-shop, viz odkaz níže.

ODKAZ: PICCADILLY STORE & CAFFE / web, eshop
ODKAZ: PICCADILLY STORE & CAFFE / facebook
ODKAZ: PICCADILLY STORE & CAFFE / instagram