Inspirace na stylové, kvalitní a funkční outfity (nejen) do přírody – z obchodu Wildgame!

Pro pobyt v přírodě – na výlety, delší túry, pod stan, nebo i jen tak, na procházky, se bezesporu hodí kvalitní, funkční oblečení, ve kterém se budete cítit fajn. Ovšem – proč i dobře nevypadat? Právě i kvalitní, funkční oblečení určené do přírody může být módní, stylové… Přesvědčila jsem se o tom nedávno i v obchodě Wildgame v Brně na Řípské 11g. Zde se zaměřují v široké nabídce na kvalitní oblečení do přírody, pro volný čas, ale i na hony, lovy, pro myslivce… Mimo to, Wilgame se specializuje i na prodej zbraní a střeliva, a to v oblastech hobby, pro policisty a vojáky.
Já jsem vám zde ovšem nafotila pestrou inspiraci právě na outfity do přírody – byla jsem sama velmi mile překvapená, jak pohodlné tyto věci byly. A mimo to – i moc hezké!
POZOR – aktuálně v obchodě Wildgame probíhá na vybrané zboží velká sleva, a to až do výše 50%! Stojí za to využít!

Víc info & fotek v článku…

Jistě všichni rádi vyrážíte do přírody – na výlety, na túry, nebo dokonce i pro aktivní sport, zábavu… Někteří se třeba i věnujete lovu, pak i vy mou následující inspiraci zaručeně oceníte!

Velmi ráda bych vám totiž ukázala pár stylových outfitů, které jsou určené právě do přírody – ale, využijete je klidně i na běžné nošení!
Tuto inspiraci jsem vám nafotila v obchodě Wildgame v Brně na Řípské 11g, který jsem vám mimochodem na své webu nedávno v obecnější rovině již představila, více ZDE.

Právě tato prostorná dvoupatrová prodejna je co se nabídky sortimentu týká velice ojedinělá. Jak zmiňuji v úvodu, primárním zaměřením obchodu je zejména střelivo, zbraně a doplňky v tomto směru – tato škála zboží je určena jak pro oblasti hobby, ale i pro vojáky, či policii. Samozřejmě nemusím zmiňovat, že nákup zbraní i střeliva podléhá přísnému legislativnímu postupu, kontroluje se zbrojní průkaz, na některé zbraně dokonce nutné vydané povolení k nákupu, které vydává Policie ČR.

V prvním patře prodejny Wildgame si pak vybere opravdu už každý – zde se specializují na oblečení, obuv, doplňky – a to pro účely využití zejména v přírodě. Koupíte zde velmi kvalitní oblečení, které je samozřejmě i velmi funkční, ovšem mimo to i skvěle vypadá. Sama jsem byla mile překvapená, jak hezké outfity jsme tu vybrali a nafotili!

Oblečení tu vyberete opravdu kompletně – od triček, přes mikiny, kalhoty, dokonce i džíny… Super je sortiment bund, vest – a to jak teplejších, tak nyní i samozřejmě těch jarních.

Většina oblečení je samozřejmě přizpůsobená barevně pobytu v přírodě – abyste nepůsobili coby „rušivý element“. Zkrátka, převládá oblíbená khaki barva, odstíny zelené, hnědé a béžové, nicméně, třeba džíny tu mají v klasicky modré barvě. A můžu napsat, že střihově jsou naprosto super! S vysokým pastem a s podílem elastanu, takže i velmi příjemné a pohodlné.

Super je, že tím, že jsou věci stylově v poměrně jednotné linii, tak se dají vzájemně skvěle a jednoduše kombinovat.

Vyberete si tu tedy kompletní outfit a nejen to! Zmínit musím velmi pestrý výběr obuvi – a to opět vysoce kvalitní.

Pořídíte zde pak i batohy, tašky, ledvinky, pásky, čepice, kšiltovky, klobouky i další doplňky…

Mimořádně oblíbené jsou zde pak značky 5.11 a Pinewood. Kolekce obou těchto brandů jsou propracované, z krásných a funkčních materiálů – vyberou si jak muži, tak i ženy.

Stavte se do obchodu Wildgame mrknout! Budete velmi mile překvapení – z kvality i skvělé nabídky.
A jak zmiňuji, aktuálně zde probíhá na vybrané zboží velká sleva, a to až do výše 50%! Využijte toho, tak vysoké slevy se na výsledné ceně už významně projeví!

Kamennou prodejnu Wildgame najdete v Brně – Slatině na Řípské 11g (areál STK).

ODKAZ: WILDGAME / web, e-shop
ODKAZ: WILDGAME / facebook
ODKAZ: WILDGAME / instagram