Inspirace – na precizní manikúru!

Zcela upřímně, co se manikúry týká, jsem v tomto ohledu poměrně náročná. O nehty se víceméně starám sama doma, ale pokud už na profesionální manikúru někam jdu, tak očekávám vždy naprostou preciznost odvedené práce. Důležité je pro mě dokonalé odstranění kůžiček, začištění okolí nehtového lůžka, hezký a přirozený tvar nehtů a také, dokonalý lak. V Brně jsem vyzkoušela už více studií, ne všude jsem byla vždy 100% spokojená.
Ale jsem nyní moc ráda, že vám mohu doporučit skutečně skvělou manikérku – jmenuje se Gabriela Buchtová a působí v salonu Visage v Bobycentru. Gábi je neskutečně precizní, myslím, že budete s manikúrou od ní tak spokojené, jako já. Navíc, Gabriela má i moc fajn ceny, mimo to, určitě se budete cítit příjemně i v krásném prostředí salonu.
Víc v mé recenzi…

V ohledu manikúry a celkového vzhledu nehtů si zakládám v první řadě na preciznosti. I když se o nehty starám hlavně sama, snažím se, aby moje ruce a nehty byly vždy čisté, upravené. Mám ráda ve všech směrech přirozenost, nehty nosím poměrně hodně krátké, ale samozřejmě se mi líbí, když jsou nalakované, hezky zarovnané, bez záděr, přerostlých kůžiček…

Jak jsem napsala, většinou o nehty pečuji sama, a to pouze z časových důvodů. Čas od času si ale ráda nechám nehty upravit profesionálně, přece jen, sama ten maximálně nejlepší efekt nikdy dokonale nevytvořím (hlavně, upravovat si levou rukou tu pravou mi moc nejde :).

V Brně jsem už vyzkoušela více nehtových studií, ano, byla jsem i u stánků v nákupních centrech – kde slibovali super výsledek za krátký čas. No, dopadlo to katastrofálně, nerovný lak, nehtová lůžka a okolí neupravené…

Zatím bych vám mohla doporučit snad jen dva salony, kde jsem s nehty – s manikúrou – byla spokojená.
Tentokrát bych vám ráda předala inspiraci na skutečně moc šikovnou a precizní manikérku, která působí v krásných prostorách salonu Visage v Bobycentru. Mimochodem, tento salon jsem vám zde nedávno představila, a to v souvislosti s další službou, kterou zde nabízí – maderoterapii (více v mém článku ZDE). Dokonce, na maderoterapii sem stále pravidelně chodím, jsem nadšená!

Manikúru dělá v tomto salonu Gabriela Buchtová, jedná se o kombinovanou přístrojovou manikúru. Nehty dokonale upraví, odstraní kůžičky, záděrky, okolí nehtu začistí do nejmenších detailů.

Právě tato preciznost je pro mě vždy velmi podstatná, protože tak se za mě pozná opravdu profesionálně provedená manikúra.

Gábi upraví také samotný nehet do požadovaného tvaru, nehty pak i lakuje – gel laky značky Ruscona a Platinum Booster.

Opět i lakování provádí s maximální precizností, aby byl lak na nehtu perfektně vyrovnaný, lesklý.

Vřele vám Gabrielu Buchtovou doporučuji! Mimochodem, Gábi má i velmi sympatické ceny (zde ceník).

Objednat se na manikúru ke Gabriele Buchtové můžete přes tyto kontakty:
tel: +420 608 927 085
email: buchtova.g@seznam.cz
IG: @gabrielabuchtova.nailartist

Salon Visage najdete v Brně v prostorách Bobycentra.

ODKAZ: SALON VISAGE / web
ODKAZ: SALON VISAGE / facebook
ODKAZ: SALON VISAGE / instagram

ODKAZ: CAFE GARDEN / web
ODKAZ: CAFE GARDEN / facebook
ODKAZ: CAFE GARDEN / instagram