Inspirace na nádherné sluneční brýle – z optiky Fénix!

Léto & sluneční brýle – to přece neodmyslitelně patří k sobě, ve slunečné počasí se bez brýlí rozhodně nyní neobejdete. Sháníte nové, nádherné, originální, takové, které vám budou zaručeně slušet? Pak mrkněte na moji inspiraci z optiky Fénix v Kroměříži, právě tady je výběr slunečních brýlí opravdu neskutečně pestrý! Brýle – sluneční, dioptrické, ale i sportovní tu koupíte od celé řady značek, mezi které patří i ty luxusní, jakými jsou Jimmy Choo, Gucci, Fendi, Dior, Chloe… 
Víc v mém článku…

O kroměřížské optice Fénix vám zde píšu pravidelně a nutno dodat, že i velmi ráda. Sama si totiž stojím za tím, že nabídka brýlí a celkově i služeb této optiky je vysoce nadstandardní, kvalitní – mimo to, vždy se tu zákazníkům ochotně věnují, poradí jim, zkrátka, i takový přístup nebývá všude běžným zvykem.

Pokud tedy brýle sháníte, a to opravdu jakékoliv, zajeďte se sem podívat, určitě si zde vyberete.
Nyní v letní sezóně je samozřejmě největší poptávka po brýlích slunečních, neboť jak jsem zmínila, bez nich se nyní opravdu neobejdeme.

Zrak je nutné před negativními vlivy slunečního záření chránit – i proto je žádoucí koupit brýle kvalitní.
V optice Fénix sluneční brýle můžete vybírat od mnoha značek, nechybí zde modely jak více elegantní, nadčasové a klasické, tak i lehce extravagantní, výrazné, atypické…

Brýle jsou samozřejmě i skvělým módním doplňkem, který dokáže podtrhnout vaši celkovou image a styl.

Právě brýle můžete kombinovat s vašimi outfity a je úžasné, jak právě brýle umí dodat vašemu looku onen pověstný „šmrnc“.

V optice Fénix jsem vám tedy nyní vyfotila sluneční brýle pro inspiraci, a to od celé řady značek. Patří mezi ně Dior, Gucci, Jimmy Choo, Fendi, Chloe, Furla, Karl Lagerfeld, Mexx…

Nicméně, pořídíte tu brýle i od brandů, které nejsou tak známé, ovšem i jejich brýle za pozornost rozhodně stojí.

A věřte, do optiky Fénix se vyplatí zajet i z Brna a okolí – v rámci návštěvy tu můžete využít i služeb specializovaného vyšetření zraku, které bychom měli všichni preventivně podstoupit alespoň jednou do roka.
Navíc, v optice Fénix disponují jako jediní v České republice unikátním přístrojem Right Eye, který kontroluje vzájemnou spolupráci obou očí. Ta je velmi zásadní pro mnoho aspektů našeho každodenního fungování – u dětí se toto třeba odráží i na kvalitě učení.
Určitě i na tomto přístroji doporučuji preventivně vyšetření podstoupit!

 

Optiku Fénix najdete v Kroměříži na adrese Riegrovo náměstí 179 / Dům Vogl.

ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / web
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / facebook
ODKAZ: OPTIKA FÉNIX / instagram